Acil Durumlarda Yanan 4 Lü Flaşörler Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dj_knaap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl yanıyor peki bunlar? Sert frenle mı bende denedım yokus asagı 60 kmden freni kökledim yer hatta hafıf ıslaktı yanmadı. Yada gündüz olduğu için ben görmedim bilmiyorum.

İç konsoldan seri bi şekilde yanıp söndüğünü görebilirsiniz tekrar belirtiyorum 90 km ve üzeri ani fren yani ayagnzla pedalın titredgni hissedeceksiniz :))

Valla 60 km de yapınca acıkcası hafif tırstım 90 la denemek pek akıl karı olmaz :D Hoş kuru zemınde denenebilir ben ıslakta 60 denemıstım kuru da 90 olur o :D

Sebebi ben olmayım otobana çıkın emniyet şeridinde arkanıza bakıp ani frenleyin farkı hissedeceksiniz flaşörlerle :))

inş onu yakacak durumua düşmeyiz

ben yaktım.
...bunu yapmak için önce yeşilden sarıya geçmek üzere bir lamba bulunur

...lambanın yeşilden sarıya geçişi sırasında dip gaz yapılır geçmek için hız 100 ün üstünde olmalı
...tam bu sırada karşıda bir uyanık önünüze çıkınca araç durana kadar frene basın
...tam durduğunuzda flaşör sesini ayağınızı frenden çekene kadar duyun:eyv

Son düzenleme:
Allah ihtiyaç duyurmasın..Boşuboşuna ABS ye düşürmeyin yavrucağınızı :)

ben yaktım.
...bunu yapmak için önce yeşilden sarıya geçmek üzere bir lamba bulunur

...lambanın yeşilden sarıya geçişi sırasında dip gaz yapılır geçmek için hız 100 ün üstünde olmalı
...tam bu sırada karşıda bir uyanık önünüze çıkınca araç durana kadar frene basın
...tam durduğunuzda flaşör sesini ayağınızı frenden çekene kadar duyun:eyv

Yeşilden sarıya geçmek üzere bir lamba derken? Böyle bir lamba hiç görmedim ben yav? :S

Yeşilden sarıya geçmek üzere bir lamba derken? Böyle bir lamba hiç görmedim ben yav? :S
Bizim burda da akşın dediği gibi aynı şekilde,yeşilden kızmızıya geçerken şu şekilde,yeşil yanıyor sonra yanıp yanıp sönüyor sonra sarı yanıyor ve kırmızı...

Ford connectte 90 KM üzerinde yanıyor panodada gozukuyor muhtamalen yanabılır panoda

Geri