stiLodan önce bende de 2001 (2002 kasa/aksesuar) çimen yeşili harika bir megane coupe wardı... hala içimdedir o araba... mükemmle motor wardı, çok iyi hızlanıyor we çok da az yakıyordu... rengi zaten mükemmeldi, çok dikkat çekiyordu... ewe geçtiğimde resimlerini yükleyim onun da...
daha sonra abimde benim coupe'den aldı.. ama sonra ben stiLo alınca abimde stiLo aldı hatta abimin araç hala adanada... 01 BZ plakalı gri renkte.. ibo osmanda duruyor sürekli..
Öncelikle aramıza hoşgeldin adana cihan abi gille ilk buluşmamız harika geçti hiç yabancılık çekmedik..Zaten araba marka farkıda gözetmedik modifiye farkıda gözetmedik oturduk muhabbet ettik uzun zamandır tanıyormuşuz gibi 1.5 ay içinde askere gideceğim o süre zarfında gidişimin anısına büyük bir buluşma olacak keşke aramızda olabilsen..Bu arada iboosmandaki aracı görüyorum harika bir makine dönüp birdaha bakası geliyor insanın angellar sonarlar çok yakışmış jantlar ve yaylarda cabası Bu arada senin araçta çok güzel abi kazasız belasız diyelim