a f i L i . . .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan afiLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aramıza hoşgeldiniz :eyv

herkese selamlar... kendimi tanıtma konusunda ilk başta biraz şüphe ettim ama sonra, tanışmakta sakınca yok diyerekten misafiriniz olarak konu açmaya karar werdim..

ben de 2004 stiLo 3K kullanıcısıyım. Adana buluşmasında misafir ettiğiniz Cihan abi we Mehmet gibi..
Adım Caner, Adanalıyım ama 4-5 yıldır Afyonda öğretmenlik yapıyorum.. afyonda pek stiLo olmadığı için burda buluşmalarımız olmuyor ama Adanaya döndüğümde zaten Cihan abi we Mehmetle hergün görüşüyoruz, onun dışında 7-8 araçlık buluşmalarımız da oluyor...
umaraım adanada yine hep beraber buluşmalar gerçekleştirebiliriz..
buarada babamda da 2000 clio war :eyv

aracın resimlerini eklemektense sahibindende koyduğum ilanını ekleyim dedim...

Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

Hoşgeldin, seni de aramızda görmek güzel, Keyifli forumlar. Adana'ya geldiğinde görüşürüz.

Hoşgeldiniz hocam keyifli forumlar dilerim. Aracınız da çok güzelmiş. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

teşekkür ederim arkadaşlar...güzel paylaşımlar we arkadaşlıklar olacağı açık ortada...

hoş geldin :eyv keyifli forumlar..

stiLodan önce bende de 2001 (2002 kasa/aksesuar) çimen yeşili harika bir megane coupe wardı... hala içimdedir o araba... mükemmle motor wardı, çok iyi hızlanıyor we çok da az yakıyordu... rengi zaten mükemmeldi, çok dikkat çekiyordu... ewe geçtiğimde resimlerini yükleyim onun da...
daha sonra abimde benim coupe'den aldı.. ama sonra ben stiLo alınca abimde stiLo aldı :) hatta abimin araç hala adanada... 01 BZ plakalı gri renkte.. ibo osmanda duruyor sürekli..

Stilo'nun herşeyi güzelde,1.6 103 hp motor çok yetersiz kalıyor,piyasada tutulmamasının sebebi belkide bu motorla ülkemizde satılmasıdır...

Garaj albümü oluşturulmuştur....
http://www.renaultfanclub.com/members/afili-albums-afili.html

attachment.php

Arabanın maşallahı var kardeşim...:eyv

Geri