93 model flash s

cengizkhan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
93 model flash s
Herkese merhaba ben 93 model flash s aldm silindir contasini yakti ama silindir kapaginda hic bir problem yok erken fark ettim silindir contasini yaptirdim ama hararet yuksek gosteriyor acaba bu sorun neyden kaynaklaniyor yardimci olucak varmi

Ne kadar yüksek?

Yari cizgisi ile en son sinir cizgisi arasinda

Yarim ceyrek diye tabir ediyolar kirsehirde onu yani %75 lik bir kismini dusun

​radyatörde suda yağ varsa conta yakmışızdır inşallah yoktur....işçiliği yapan ustaya makinayı zorlamadan tekrar gösterin bence.

Daha dun cikti sanayiden conta yanigindan gitmistim sanayiye yaptilar kapagi felan yapan ustaya sordum termostatini yuksek takmislardir dedi arac devir daim yapmiyodur veya radyator sislenmesi lazim demisti biraz eski radyator de

Trkrar conta yakmaktan korktugum icin tedribimk alayim diyorum cunku 300 tl ye patladi bana bi yanik conta

Daha dun cikti sanayiden conta yanigindan gitmistim sanayiye yaptilar kapagi felan yapan ustaya sordum termostatini yuksek takmislardir dedi arac devir daim yapmiyodur veya radyator sislenmesi lazim demisti biraz eski radyator de

​buda bir ihtimal ama şakaya gelir bir yer değil makinayı zorlamadan kontrol en sağlıklısı ... radyatördeki suda yağ olayına baktınızmı???

Suanda araba elimde olmadigindan net bir bilgi yazamiyorum arac kayseride ailemde ben kirsehirdeyim en kisa zamanda gidip bakicam

KIRMIZININ BİR ALT ÇİZGİSİ NORMAL . orada zaten fan açar

Geri