- Konuyu Başlatan
Motor ustalarina gidiyorum sat diyolar bilmem ne diyolar canimi iyice sikyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motor ustalarina gidiyorum sat diyolar bilmem ne diyolar canimi iyice sikyolar
Kardeşim o hortumun yırtık olmaması lazım, hortumu paket bandıyla iyice sar ve hortumun takıldığı plastiğin yarısını bantla kapat.Arabanı sat deyince nasıl sinirlendiğini anlıyorum banada çok demişlerdi. Satma kardeşim belli ki seviyorsun aracını biraz ilgi istiyor sadece. Murat abimin dediği gibi öncelik sırası oluştur yavaş yavaş halletdersin.Dogru haklisin oyle yapiyim onun disinda baska sorunu ne olabilr baski balata iyi fren mekanizmasi guzel merkezi sistemi ve balatalari yeni degistirim buji buji kablolari tevzi makarasi platinleri silindir kapak contasi ve bir kac parca yeni degisti .. Peki bu hava filtresine gelen kagit alimunyum karisimi hortum varya kalin onda yirtiklar var ondn olabilrmi
Kardeşim o hortumun yırtık olmaması lazım, hortumu paket bandıyla iyice sar ve hortumun takıldığı plastiğin yarısını bantla kapat.Arabanı sat deyince nasıl sinirlendiğini anlıyorum banada çok demişlerdi. Satma kardeşim belli ki seviyorsun aracını biraz ilgi istiyor sadece. Murat abimin dediği gibi öncelik sırası oluştur yavaş yavaş halletdersin.