93 model flash s im çok yakiyor :((

Motor ustalarina gidiyorum sat diyolar bilmem ne diyolar canimi iyice sikyolar

Motor ustalarina gidiyorum sat diyolar bilmem ne diyolar canimi iyice sikyolar

Bak sana söyleyebileceğim tavsiye şudur bir tanıdık ustaya git ve öncelik önem sırası çıkart. Bunları elin açıldıkça yavaş yavaş hallet kardeşim zaman böyle herşey birden olmaz yoksa aracını satmak zorunda kalırsın :eyv

Dogru haklisin oyle yapiyim onun disinda baska sorunu ne olabilr baski balata iyi fren mekanizmasi guzel merkezi sistemi ve balatalari yeni degistirim buji buji kablolari tevzi makarasi platinleri silindir kapak contasi ve bir kac parca yeni degisti .. Peki bu hava filtresine gelen kagit alimunyum karisimi hortum varya kalin onda yirtiklar var ondn olabilrmi

Ankara da yasayan arkadaslar yolunuz sanayiye duserse bana bi karburator sorarmisiniz hurdacilardan size zahmet olmazsa ��

Dogru haklisin oyle yapiyim onun disinda baska sorunu ne olabilr baski balata iyi fren mekanizmasi guzel merkezi sistemi ve balatalari yeni degistirim buji buji kablolari tevzi makarasi platinleri silindir kapak contasi ve bir kac parca yeni degisti .. Peki bu hava filtresine gelen kagit alimunyum karisimi hortum varya kalin onda yirtiklar var ondn olabilrmi
Kardeşim o hortumun yırtık olmaması lazım, hortumu paket bandıyla iyice sar ve hortumun takıldığı plastiğin yarısını bantla kapat.:eyvArabanı sat deyince nasıl sinirlendiğini anlıyorum banada çok demişlerdi. Satma kardeşim belli ki seviyorsun aracını biraz ilgi istiyor sadece. Murat abimin dediği gibi öncelik sırası oluştur yavaş yavaş halletdersin.:eyv

Kardeşim o hortumun yırtık olmaması lazım, hortumu paket bandıyla iyice sar ve hortumun takıldığı plastiğin yarısını bantla kapat.:eyvArabanı sat deyince nasıl sinirlendiğini anlıyorum banada çok demişlerdi. Satma kardeşim belli ki seviyorsun aracını biraz ilgi istiyor sadece. Murat abimin dediği gibi öncelik sırası oluştur yavaş yavaş halletdersin.:eyv

Anladm benmkinin her tarafi yirtik evet arabami seviyorum cunku kendime ait ilk arabam ve severek ve isteyerek aldgim bir arac

Hemen indim ders arasinda sardim o hortumu ama bant yetmedi �� yarisini sardim sadece cikinca o kalanlarida yapicam ��

Hiçbir şekilde hava almasın kardeşim bir kat daha sar.:eyv

Eyvallah kardesim sarip deniycem �� peki bu plastigin yarisini bantla kapatma amaci nedir

Gaz havayı sevmez kardeşim ondan.:eyv

Geri