61 kp 867 coupeyi yere yaklaştırdık :)

abi bugün yanınızdan geçtim yaaa....ben geçerken sadece sarı ve gri coupeler vardı cepte.akçabata geçmem gerekliydi yoksa cebe tersten girip gelicektim nerde bu araçların sahipleri diye..tüh yaa..

Yarın gel istersen kardeşim trabzon 100. yıla trabzon garagenin buluşması var orda olucaz bu arada o iki coupenin yanında duran focusumu görmedin ben de ordaydım hehe

abi bugün yanınızdan geçtim yaaa....ben geçerken sadece sarı ve gri coupeler vardı cepte.akçabata geçmem gerekliydi yoksa cebe tersten girip gelicektim nerde bu araçların sahipleri diye..tüh yaa..

keşke gelseydin çay içiyorduk büfede

​KAlipere Kırmızı Cok yakısmıs. Gule GuLe bin..n

​KAlipere Kırmızı Cok yakısmıs. Gule GuLe bin..n

teşekkürler brembo kapağı takamadık onuda ekleyince dahada güzel olmasını bekliyorum :)

yarın ales sınavım ve okuldan dolayı işlerim var,garage buluşmasından haberdarım,gelmeye çalışıcam.. :D focusuda gördüm de hızla geçerken doğal olarak cuopeler daha çok dikkatimi çekti :)

aracınıza maşallah.. kazasız belasız.. Apex yaylar kaç cm di? size gelen yaylar yanlış gelmiş sanırım hangi araca uygunmuş?

4 cm' liktiler kutusuna megane 95 model ve üstü yazıyordu ama uymadı hangi araca uyduğunu bilemiyorum.

anladım.. peki izmirden mi almıştınız yayları?

evet dd tune den sağolsunlar iherhangi biro sorunda çıkarmadılar geri iadede falan

Geri