61 kp 867 coupeyi yere yaklaştırdık :)

Güzel buluşma oldu :)Fotoğraflar eklenince dahada aydınlanacaktır :eyv

Kaliper kampanalar güzel olmuş ben hala kararsızım ne renk yapsam diye:) yayların uymaması kötü olmuş ama masraftan kurtaracaksın böylece:) ani buluşmlar en güzeli daha keyifli olutor ayaklarınıza sağlık...:eyv

Yapmayın böye memeket hasretim depreşiyor :)

bu ne hız abi yaa bende eklerim fotoğrafları :D

hızlıyımdır ayıptır söylemesi :)

Hayırlı olsun...
teşekkürler

Güzel buluşma oldu :)Fotoğraflar eklenince dahada aydınlanacaktır :eyv

evet devamı gerlir inşallah

Kaliper kampanalar güzel olmuş ben hala kararsızım ne renk yapsam diye:) yayların uymaması kötü olmuş ama masraftan kurtaracaksın böylece:) ani buluşmlar en güzeli daha keyifli olutor ayaklarınıza sağlık...:eyv

mavi renk pek belirgin değildi kırmızı çok güzel oldu kaliper kapağınıda taktırınca dahada güzel olacaktır. 3-4 aydır yay arıyordum buldum diye sevindim ama oda hüsranla sonuçlandı orjinal yayları tornacıda kestirdim artık düşerse alırım spor yayları yoksa böyle kullanırım

Yapmayın böye memeket hasretim depreşiyor :)

yaza inşallah gelebilirsin memleketin her köşesine gider resim çekiliriz :)

Maaşallah 10 numara bir organizasyon olmuş :eyv

Maaşallah 10 numara bir organizasyon olmuş :eyv

teşekkürler. 15 dk içinde oldu herşey herkes trabzondaydı denk geldi ama muhabbet çok güzeldi asıl fotolar spaq61 de pazartesi ekler muhtemelen

Maşallah, hayırlı olsun
Böyle kendi kendine gelişen buluşmaları çok seviyorum :eyv

Maşallah, hayırlı olsun
Böyle kendi kendine gelişen buluşmaları çok seviyorum :eyv

teşekkürler

abi bugün yanınızdan geçtim yaaa....ben geçerken sadece sarı ve gri coupeler vardı cepte.akçabata geçmem gerekliydi yoksa cebe tersten girip gelicektim nerde bu araçların sahipleri diye..tüh yaa..

Geri