51 lik mi 61 lik mi düz boru ?

51 lik düz boru + güzel bir hava filtresi + kat iptali :eyv güzel ses alınabilir :D

Çok güzel düşünüyorsun. Fakat maalesef başın ağrır.
Bende var süz boru slincerlı egzos.. Slincer söktüğüm zaman çok gürlüyor, çok dikkat çekiyor. Ceza sebebi.
Düğün, asker yolculama vs. konvoy olmadıkça sökmüyorum.
Bana şuanda en mantıklı gelen sistem vanalı sistem. Tek düğmeyle ister sesli ister sessiz..

şimdi bir flashdan bir si sesi alınır alınmaz orası tartışılır fakat bu işin olayı ön manifoldtan itibaren son susturucuya kadar dümdüz mümkün olduğunca eksiz eki azaltmak içinde borunun araca göre kıvrılması gerekli buda ek maliyettir işçilik ve boru fiyatına bunun yanında son susturucu olarakta spor bir susturucu takman gerekir senin aracında katalizör yoktur sanırım o yüzde orta susturucu ve son susturucu iptal edilicek iyice ve içten bir gürleme istiyorsan headrs dedigimiz manifoldların genişletilecek o zaman geçtiğin yer titrer işte :D

heh işte bende aynı böyle istiyorum geçtiğim yer titresin:aytuğ ama bunu her egzoscu yaparmı yapan ne kadara yapar tahmini bi fiyat çıkarılabilir mi ve polis çevirmesinde ne olur :cool:

polis çevirmesinde direk bağlanır bağlanmama olayı genelde off be ne şans vardı adamdı şeklinde yorumlanır :D :D her egsozcu yapamaz arkaya kadar komple araca göre boru şekillenicek saçma sapan kalıbı oturtamadımı boru sağa sola çarpar arkaya iki üç kişi oturdumu ses yapar kaçaklar oluşur kaynak yerlerinde bulundugun yerlere genelde bu işlerle ugrasan bir egsozcu vardır adı duyulmuş :D

polis çevirmesinde direk bağlanır bağlanmama olayı genelde off be ne şans vardı adamdı şeklinde yorumlanır :D :D her egsozcu yapamaz arkaya kadar komple araca göre boru şekillenicek saçma sapan kalıbı oturtamadımı boru sağa sola çarpar arkaya iki üç kişi oturdumu ses yapar kaçaklar oluşur kaynak yerlerinde bulundugun yerlere genelde bu işlerle ugrasan bir egsozcu vardır adı duyulmuş :D

:aytuğ:aytuğ:aytuğYine tamamen noktasına virgülüne aynı fikirdeyiz elde edilen ses çok güzel oluyorda yan etkileri çekilecek gibi değil:cool:

Bence gerek yok yediğin cezalar canından bezdirir.açmalı kapamalı vanalı yaptır içerden butonlu kafan rahat olsun :)

Geri