bir araç karbüratörlü iki 10 gün önce.iyi.zam geldi.eski.fiyat hesabından yaparsanız asıl ne yaktığı ortaya çıkar. Zamları unutuyoruz hep !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın ama arkadaşım zamlı da olsa 50 kuruş yakar mı 50 tl ye 99.8 km sence normal mi?bir araç karbüratörlü iki 10 gün önce.iyi.zam geldi.eski.fiyat hesabından yaparsanız asıl ne yaktığı ortaya çıkar. Zamları unutuyoruz hep !!
Araçta kışlık termostat, fan iptali, veya radyatör yarı kapatma gibi işlemler yoksa 50 de yakar 60 da.'' LPG SICAK SEVER BUNU UNUTMAYIN '' Benim araçta şu anda kısa mesafe 40 Krş yakıyor ve normali budur. Gaz olmuş 3.20, Gaz 2 lira iken şehir içi 25 Krş yakan aracın şu anda 40-50 krş yakması normaldir, Heleki mevsim kış aracı çalıştırdıktan sonra araç ısınana kadar 2 kat fazla yakar lpg de. Araçlar eski sistem araç, araçta en büyük hata kışın bile 20-50 yağ konması araç bunu çevirmek için haddinden fazla güç harcıyor. Bunun yerine kış aylarında 15-40 yağ koyunuz. Fan iptali ile elektrikli fana geçiniz. Kışın kış, Yazın yaz termostatı kullanınız. Herkes aracının çok yaktığını iddia ediyor ama kimse bu unsurlardan söz etmiyor. Araca bahane bulmayın, çözüm üretiniz. Ben soğuk iklimde oturuyor olsam, aracın benzin sistemini güzelce elden geçirip kışın kısa mesafe benzinle kullanırım. Hem araca hem cebe en iyisi budur. Saygılar.
normal değil biraderhaklısın ama arkadaşım zamlı da olsa 50 kuruş yakar mı 50 tl ye 99.8 km sence normal mi?
Seni yakalamışken arabayı da değiştirselermiş güzel olurmuş,kafalarına eseni değiştireceklerse yanmışsın kardeşim...dün akşam iş çıkışı götürdüm kesicilerden bitanesine daha öncearızalı demişlerdi kablolu direk bağlantı yapmışlardı sigortalı onu değiştirelim dediler direk bağlantı sigortalı da olsa sağlıklı olmaz dediler pek bağlantı kuramadım ben ama değiştirdik bugünde akşam tekrar bi gaz ayarı yapılacak daha sonra platin meksefe değiştirelim dediler bakalım ne olacak.