50 Kuruş yakan Toros

Maslaniak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;
89 model atiker sistemli torosum şehiriçinde 50 kuruş yakıyo.:asabi
2 hafta kadar önce tüp beynini yeniledim, ondan öncede çok yakıyodu beyin değişti yine aynı
50 tl'lik gaz aldım (sürekli aygazdan alıyorum bu arada) 100 km oldu ve petrolü görürsem iyi.
ne yapmalıyım nedeni nedir? yada normali mi bu durum? :sinirli

Kış aylarında normaldir yakıtınızın fazla olması. Ama 50 krş ta çok. Bunda bir terslik var gibime geliyor. Bilgisayara bağlatınız mı?

karbüratörlü araçları kışın çok yakması normal

karbüratörlü araçları kışın çok yakması normal

Tüpten bahsediyor dosttum. Sencede fazla değil mi?ıslık

LPG li araca göre çok fazla yakıyor,bizim R5 benzinli ve şehir içinde 7 litre yakıyor...

Bornovada atiker bayiye ve başka bi ustaya ayar yaptırdım sw değil sedan 2 aydır deneme yapıyorum bugün başka bi ustaya gidicem. tüp beyninden başka ne yapabilirim benzinde bu kadar yakmaz diyolar ustalar bile

Bornovada atiker bayiye ve başka bi ustaya ayar yaptırdım sw değil sedan 2 aydır deneme yapıyorum bugün başka bi ustaya gidicem. tüp beyninden başka ne yapabilirim benzinde bu kadar yakmaz diyolar ustalar bile

Aynen öyle, benzinde bile bu kadar yakmaz. Bence ya bir yerde kaçak var ve sen yaktığını zannediyorsun yada beyin diyaframında bir problem var basınç dengesizliğinden dolayı daha fazla püskürtüyor gazı. kesinlikle başka bir ustaya gitmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

ya sistemde kaçak var ya da değiştirdiğiniz beyinde sorun var

beyni değiştirirken bilgisayar bağladılar kaçaklara baktılar bantladılar hatta önceki beyne göre 1-2 gündür çekişte düştü anlamadım.

Geri