40 Saattir Düşünüyorum Parayla Niye Saadet Olmazmış Bulamadım İyi mi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"kimseye muhtaç olmayacak kadar para en iyisi" derler,

bir deee

"zenginin parası züğürdün çenesi yorar " derler bizlere tam uydu sanırımhehe

Hiç zengin yok mu arkadaş sitemizde soralım mutlu muymuş :)

Azı karar çoğu zarar :) Orta şekerli olsa yeter bence.. :)

Hiç zengin yok mu arkadaş sitemizde soralım mutlu muymuş :)

Azı karar çoğu zarar :) Orta şekerli olsa yeter bence.. :)

zenginler olsa, paralarını saymaktan foruma girmezler, para kazanmayacakları kimseyle görüşmez etmezler zaten benim gördüğüm zenginler hep böyle:D

Az önce pazar eğlencesi sunan bir magazin programında ünlülerin dostları az sonra diyordu,ekrana gelen görüntülerde hep kedi köpek vardı,ünlü ve zengin olunca insan dostu olmuyor bunların,bütün dostları kedi ve köpekler...

Para insani değiştirir ki bazı durumlarda arkadaşlarla duruyoruz zengin bir akrabağ var bizim o direk verim paranı sus diye gelde şimdi kızma yani aynı şekilde ben çıkıyorum öyle tartışıyoruz. Olmuyor agalar olmuyo parayla saadet :D

Az önce pazar eğlencesi sunan bir magazin programında ünlülerin dostları az sonra diyordu,ekrana gelen görüntülerde hep kedi köpek vardı,ünlü ve zengin olunca insan dostu olmuyor bunların,bütün dostları kedi ve köpekler...

Çok doğru bir tespit :eyv Para olunca hep çıkar ilişkileri, gerçek sevgi bile olacak olsa şüpheye düşerler, en saf dostluk hayvanlarınki malum.

yav o değilde bu Saadet hanım kim konunun başında Saadet Saadet. merak ettim valla

Çok aşırı para adamı mındar eder. Örneğin bir düzenli ailen olamaz. Sürekli karını veya sevgilini aldatırsın. Para var çünkü aşk hariç tüm kadınlar senin. + Allah önce sağlık versin. Para sağlığı satın alabilseydi Steive Jobs şuanda aramızda olurdu.

param var ama huzurlu değilim diyen kişileride hiç anlamam qw

Para, insanı insanlıktan çıkarmadığı sürece ve paranın sana değil, sen paraya hükmettiğin sürece sorun olmaz.

Geri