Valla işin garibi benim tarafta öyle iyide burada suç paranınmıdır:aytuğYani böyle bir güç senin şahsi ve samimi fikirlerine göre bizim elimizde olsa acayip mutsuz kişilermi olacağız:soruHiç sanmıyorumroadfox
Elbette parayla aşk ve sevgi satın alınamaz ama gel görki onun yokluğu durumundada bu devirde olası bir saadet durumundan bahsetmek mümkün olurmu?Var bir zıtlık ve benzerlik bu parada ama ne:aytuğ
abi bazı başlangıçlar para içindir ama gerçek güven ve sevgiyle başlayanları para yıkamıyor , şu anda çok param olsa ailemin yerini başkası alamaz ve çok daha mutlu oluruz ...( bu tamamen benim ve ailem için olan görüşlerimdir ) ama paramız olmasada mululuktan taviz vermiyoruz evimizde bir ekmeklede mutlu olup sofrada yemeğimizi yiyoruz en kral sofrayı yapsakta aynı şey oluyor davranışlarımız değişmiyr yani. umarım anlatabilmişimdir ... bence paranın geliş zamanı ve hayatı nelerin üzerine kurduğun çok önemli , mesela x bir kişi para için aile kuruyorsa ve nanmadığı beğenmedği hatta sevmediği bir kişi ile evleniyorsa daha sonra para gidince herşey çok kötü oluyor para oluncada sahte oluyor malesef herşey o yüzden ben hayatımdan menunum böyle yeterki aç kalmayalım üzücü durumlar olmasın parasızlık hepimizi üzüyor ama buna alışıp onunla bile mutlu olmayı bilmemeli ..