40 Saattir Düşünüyorum Parayla Niye Saadet Olmazmış Bulamadım İyi mi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla işin garibi benim tarafta öyle iyide burada suç paranınmıdır:aytuğYani böyle bir güç senin şahsi ve samimi fikirlerine göre bizim elimizde olsa acayip mutsuz kişilermi olacağız:soruHiç sanmıyorumroadfox

Elbette parayla aşk ve sevgi satın alınamaz ama gel görki onun yokluğu durumundada bu devirde olası bir saadet durumundan bahsetmek mümkün olurmu?Var bir zıtlık ve benzerlik bu parada ama ne
:aytuğ

abi bazı başlangıçlar para içindir ama gerçek güven ve sevgiyle başlayanları para yıkamıyor , şu anda çok param olsa ailemin yerini başkası alamaz ve çok daha mutlu oluruz ...( bu tamamen benim ve ailem için olan görüşlerimdir ) ama paramız olmasada mululuktan taviz vermiyoruz evimizde bir ekmeklede mutlu olup sofrada yemeğimizi yiyoruz en kral sofrayı yapsakta aynı şey oluyor davranışlarımız değişmiyr yani. umarım anlatabilmişimdir ... bence paranın geliş zamanı ve hayatı nelerin üzerine kurduğun çok önemli , mesela x bir kişi para için aile kuruyorsa ve nanmadığı beğenmedği hatta sevmediği bir kişi ile evleniyorsa daha sonra para gidince herşey çok kötü oluyor para oluncada sahte oluyor malesef herşey o yüzden ben hayatımdan menunum böyle yeterki aç kalmayalım üzücü durumlar olmasın parasızlık hepimizi üzüyor ama buna alışıp onunla bile mutlu olmayı bilmemeli ..

bu arada hep merak etmişimdir sonsuz limitli bir paran olsa nasıl bir duygu diye :D

Şekerin,unun ,tuzun fazlası zararlı olduğu gibi paranın fazlasıda zarar,ya seni azdırır ya çevrendekileri azdırır,sizi etkilemese bile çevrendeki düşmanlarını azdırır,her şey kararında olmalı...:eyv

Eyvallah Usta jetten vazgeçtim:aytuğGerçekten öyle Ozan'ında vurguladığı gibi hem çok zengin olup hemde çok mutlu stressiz kaygısız vs kimse göremedim bende çevremde ve genelinde ama bu ortası neresidir onuda çözebilmiş değilim.Neyse madem öyledir bende dün tutturduğum sayısalı falezlerden atayım bari:aytuğBu yaştan sonra mutsuz olmanın alemi yok neme lazım dimiheheKonuyuda bu yüzden açmıştım iyiki açmışım bak az daha sapıtıp mutsuz olacaktım durup dururken:aytuğ

bu arada hep merak etmişimdir sonsuz limitli bir paran olsa nasıl bir duygu diye :D

Şeytan azapta gerek:aytuğNiye merak ettin şimdi bunu merak ettim:aytuğ

Eyvallah Usta jetten vazgeçtim:aytuğGerçekten öyle Ozan'ında vurguladığı gibi hem çok zengin olup hemde çok mutlu stressiz kaygısız vs kimse göremedim bende çevremde ve genelinde ama bu ortası neresidir onuda çözebilmiş değilim.Neyse madem öyledir bende dün tutturduğum sayısalı falezlerden atayım bari:aytuğBu yaştan sonra mutsuz olmanın alemi yok neme lazım dimiheheKonuyuda bu yüzden açmıştım iyiki açmışım bak az daha sapıtıp mutsuz olacaktım durup dururken:aytuğ

Şeytan azapta gerek:aytuğNiye merak ettin şimdi bunu merak ettim:aytuğ

merak edilmeyecek birşeymi :D, istediğini alabilmek nasıl bir duygu diye ...:D

Para elinin kiridir Kerem,fazla kirletme elini temiz kalsın...:D

merak edilmeyecek birşeymi :D, istediğini alabilmek nasıl bir duygu diye ...:D

​ya sonra:aytuğişte bunu çözemedim ben zaten mutsuzluk neden ve nasıl başlar böyle muhteşem bir atmosferde:aytuğdeneyip görmek lazımda nasıl iştehehe

Para elinin kiridir Kerem,fazla kirletme elini temiz kalsın...:D

Tutma beni Usta yıkarız geçer nihayetinde:aytuğ

parayla sahip olunamayacak şeyler: güven, dost, hayat arkadaşı, (kısmen) sağlık.

tamam hastalık da parayla bu ülkede biliyoruz tabii, ancak ciddi hastalıklarda x hospital'de yatan da bursa onkoloji de yatan da aynı acıları çekiyor, özel odasının konforunu vb görebildiğini sanmıyorum hastanın...

iş güç dedim kendimi paraladım, genç yaşta sağlık sorunlarını buyur ettim genetik mirasımın da katkısıyla... şimdi sağlık sorunlarım için harcadığım paralarla ne tatiller yapabilirdim kim bilir... bu saatten sonra sağlığımdan daha öne geçemez hiçbir iş!

aslında herşeye sahip olduğunu sanarsın paran olduğunda , varsın olsun öyle yaşıyayım diyorsan no problem :D ( kendini kandırmak istiyorsan hayat çok güzel bir hal alabilir )

Param yok ama huzurum var Allah'ıma şükürler olsun...:eyv

Para bir hiçliği bile birinci yere getiren biricik yoldur.

Dostoyevski

Yaşamayı bir savaş olmaktan kurtarmak isteyen hayatla barışmasını sağlayacak kadar para sahibi olmalıdır.

Bernard Shaw

İnsan sahip olduklarının toplamı değil fakat; henüz gerçekleştirmediklerinin sahip olabileceklerinin toplamıdır.

(Jean Paul Sartre)

Karışık işmiş hakikaten
roadfox​

Geri