Eyvallah atalarımız söylemiştir doğru söylemiştir muhakkak vardır bir bildikleri ama benim muhalefet olduğum tek söz budur valla:aytuğHerşey para değil parayla saadet olmaz vs vs vs.Ha şunada eyvallah önce sağlık o parayla satın alınamaz(mı:soru)en azından bir kısmı alınabiliyor diye biliyorum ben:aytuğHa kurban olduğum Allah onulmaz şifasız dert vermesin halimize binlerce kere şükürler olsun orası zenginede fakirede aynı.Tek fark paranın gücüyle belki biraz daha az acısız yada lüks içinde ölürsün hepsi o.Şöyle bir hesap ettim dostlar parayla nasıl saadetsizhihiolurum diye buyurun benim düşüncelerimeroadfox
Örneğin çoook param olsa bu kesinlikle olurdu agalar:aytuğHadi gel sen beni bunun içinde mutsuz ette göreyim.Ha belkide olurum onada tedbir aldım tabiiroadfox
Geçerim mütevazi:aytuğyuvama orada mutsuz olmaya çalışırımhehe
Diyelimki başardımhımmOnada çözüm varroadfox
Antalya hava meydanındaki özel jetimi hazırlatır hawaai'ye basar giderim örneğin:aytuğGidemezmiyim yani giderim para var huzur var agaroadfoxHatta yolda bakarsın canım sıkılır vazgeçtim in L.A'ya bile derim para benim keyf benim ama saadet yok dur dur onuda bulacaz hehe
Dahamı mutsuzum garajımı gezerim
Ve daha niceleri elbette:aytuğ
Ama işte boşa dememişki atalarımız parayla saadet olmaz diye var elbette bir bildikleri gel gör ben hala bulamadım:aytuğ
Siz ne dersiniz dostlar olurmu olmazmı
roadfox
Örneğin çoook param olsa bu kesinlikle olurdu agalar:aytuğHadi gel sen beni bunun içinde mutsuz ette göreyim.Ha belkide olurum onada tedbir aldım tabiiroadfox
Geçerim mütevazi:aytuğyuvama orada mutsuz olmaya çalışırımhehe
Diyelimki başardımhımmOnada çözüm varroadfox
Antalya hava meydanındaki özel jetimi hazırlatır hawaai'ye basar giderim örneğin:aytuğGidemezmiyim yani giderim para var huzur var agaroadfoxHatta yolda bakarsın canım sıkılır vazgeçtim in L.A'ya bile derim para benim keyf benim ama saadet yok dur dur onuda bulacaz hehe
Dahamı mutsuzum garajımı gezerim
Ve daha niceleri elbette:aytuğ
Ama işte boşa dememişki atalarımız parayla saadet olmaz diye var elbette bir bildikleri gel gör ben hala bulamadım:aytuğ
Siz ne dersiniz dostlar olurmu olmazmı
roadfox
Moderatör tarafında düzenlendi: