40 Saattir Düşünüyorum Parayla Niye Saadet Olmazmış Bulamadım İyi mi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Eyvallah atalarımız söylemiştir doğru söylemiştir muhakkak vardır bir bildikleri ama benim muhalefet olduğum tek söz budur valla:aytuğHerşey para değil parayla saadet olmaz vs vs vs.Ha şunada eyvallah önce sağlık o parayla satın alınamaz(mı:soru)en azından bir kısmı alınabiliyor diye biliyorum ben:aytuğHa kurban olduğum Allah onulmaz şifasız dert vermesin halimize binlerce kere şükürler olsun orası zenginede fakirede aynı.Tek fark paranın gücüyle belki biraz daha az acısız yada lüks içinde ölürsün hepsi o.Şöyle bir hesap ettim dostlar parayla nasıl saadetsizhihiolurum diye buyurun benim düşüncelerimeroadfox

526600_10150908626572242_2052488268_n.jpg

Örneğin çoook param olsa bu kesinlikle olurdu agalar
:aytuğHadi gel sen beni bunun içinde mutsuz ette göreyim.Ha belkide olurum onada tedbir aldım tabiiroadfox

1330632670_tn.jpg

Geçerim mütevazi:aytuğyuvama orada mutsuz olmaya çalışırımhehe

Diyelimki başardımhımmOnada çözüm varroadfox

files.php

Antalya hava meydanındaki özel jetimi hazırlatır hawaai'ye basar giderim örneğin:aytuğGidemezmiyim yani giderim para var huzur var agaroadfoxHatta yolda bakarsın canım sıkılır vazgeçtim in L.A'ya bile derim para benim keyf benim ama saadet yok dur dur onuda bulacaz hehe

Dahamı mutsuzum garajımı gezerim
:p

01.jpg

awesome_garages_14.jpg

Ve daha niceleri elbette:aytuğ

Ama işte boşa dememişki atalarımız parayla saadet olmaz diye var elbette bir bildikleri gel gör ben hala bulamadım:aytuğ

Siz ne dersiniz dostlar olurmu olmazmı

roadfox

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olur Abi Hemde Hası Olur, Para İle Sağlıkta Olur, İbrahim Tatlıses Yerinde Biz Olsak Orada Bırakırlardı Ölür Zaten Bu Diye 12 3

kim demiş parayla saadet olmaz diye hihi

Son 2 fotodakilerin 1tanesı benım olsun evım olmasada olur.Arabanın ıçınde yatarım valla

söyleyeceğim tek şey şu, çevremdeki herkes( akrabaları kastediyorum ) benden çok daha iyi durumda hatta zengin diyebileceiğim durumda ama hiçbirinin evinde huzur yok parayla saadet olmaz değil sadece paranın ne zaman geleceği önemli bence ...

Hayırlı bi işim,hayırlı bi eşim olsun gerisini istemem :)

Bunların 10 da 1i olsa bile yeter

Parayla saadet olmaz dedikleri,parayla aşkı ve sevgiyi satın alamazsın,ne eşin ne çocuklarının sevgisi paranın çokluğuna değil senin adamlığına onlara karşı davranışlarına bağlıdır,para ayıyı adam etmez ama adamı ayıya çevirir (Kıroyum ama para bende örneğindeki gibi)...:eyv

söyleyeceğim tek şey şu, çevremdeki herkes( akrabaları kastediyorum ) benden çok daha iyi durumda hatta zengin diyebileceiğim durumda ama hiçbirinin evinde huzur yok parayla saadet olmaz değil sadece paranın ne zaman geleceği önemli bence ...

Valla işin garibi benim tarafta öyle iyide burada suç paranınmıdır:aytuğYani böyle bir güç senin şahsi ve samimi fikirlerine göre bizim elimizde olsa acayip mutsuz kişilermi olacağız:soruHiç sanmıyorumroadfox

Parayla saadet olmaz dedikleri,parayla aşkı ve sevgiyi satın alamazsın,ne eşin ne çocuklarının sevgisi paranın çokluğuna değil senin adamlığına onlara karşı davranışlarına bağlıdır,para ayıyı adam etmez ama adamı ayıya çevirir (Kıroyum ama para bende örneğindeki gibi)...:eyv

Elbette parayla aşk ve sevgi satın alınamaz ama gel görki onun yokluğu durumundada bu devirde olası bir saadet durumundan bahsetmek mümkün olurmu?Var bir zıtlık ve benzerlik bu parada ama ne
:aytuğ

Son düzenleme:
Şekerin,unun ,tuzun fazlası zararlı olduğu gibi paranın fazlasıda zarar,ya seni azdırır ya çevrendekileri azdırır,sizi etkilemese bile çevrendeki düşmanlarını azdırır,her şey kararında olmalı...:eyv

Geri