33 VeBaLi 56 yakıt değerleri..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sühacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Semih abi de Ankaradan Adanaya yaklaşık bu değerle gelmişti coupe ile. Taşucu mersin arası yol kötü değil. Zaten hız da yüksek değil. 4,6 değilde 5,5 olsun :) yine güzel değer.
Maşallah tekrar.

yalnız gazı baya kısık

Biz senin araban az yaksın istiyoruz . Yani bu konuda hem fikiriz .
ama 12-13 kuruş çok çok az değerler 16-17 yaksa hiç takılmayız .
Ben geberiyorum uzun yolda 16 yaksın diye . Bazen de 20 kuruş bile yakıyorum yakıt kalitesine bağlı olarak .

​arkadaşlar 1.3 favoritle bende yaklaşık 800 km yi 83 tl ye gittim istenirsse olur olmaz diye bişi yok :)

Yanlış anlaşılacak bişi söylediysem kusura bakmayın. Sanki yalan söylüyormuşum gibi oldu. Ama yaktığım yakıt bu. İnanmayabilirsiniz bu gayet normal :) çünkü söylediğim herkes inanmakta zorluk çekti... Babam da buna dahil :)

Yanlış anlaşılacak bişi söylediysem kusura bakmayın. Sanki yalan söylüyormuşum gibi oldu. Ama yaktığım yakıt bu. İnanmayabilirsiniz bu gayet normal :) çünkü söylediğim herkes inanmakta zorluk çekti... Babam da buna dahil :)
Kimse sana yalancı muamelesi yapmadı kardeşim.Ben dedim hatta sen dediysen doğrudur diye.Sadece gariplikten kastım hesap hatası falan yaptı heralde dedim.Olay bu yani.:eyv

Kimse sana yalancı muamelesi yapmadı kardeşim.Ben dedim hatta sen dediysen doğrudur diye.Sadece gariplikten kastım hesap hatası falan yaptı heralde dedim.Olay bu yani.:eyv

bizim üst komşuda da var bro. o da bnmki gibi değerler yakalıyor. alışkın olunca böyle bi tepki beklemiyordum açıkçası :D

bizim üst komşuda da var bro. o da bnmki gibi değerler yakalıyor. alışkın olunca böyle bi tepki beklemiyordum açıkçası :D
Neyse olay çözüldü o zaman maşallah aracına hep böyle devam eder inşallah.:eyv

Geri