Baya bi az yakması.Benim enjeksiyonlu bro bu kadar az yakmıyor.benim anlamadığım garip gelen kısmı neresi ?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya bi az yakması.Benim enjeksiyonlu bro bu kadar az yakmıyor.benim anlamadığım garip gelen kısmı neresi ?
Kimse sana yalancı muamelesi yapmadı kardeşim.Ben dedim hatta sen dediysen doğrudur diye.Sadece gariplikten kastım hesap hatası falan yaptı heralde dedim.Olay bu yani.Yanlış anlaşılacak bişi söylediysem kusura bakmayın. Sanki yalan söylüyormuşum gibi oldu. Ama yaktığım yakıt bu. İnanmayabilirsiniz bu gayet normal çünkü söylediğim herkes inanmakta zorluk çekti... Babam da buna dahil
Kimse sana yalancı muamelesi yapmadı kardeşim.Ben dedim hatta sen dediysen doğrudur diye.Sadece gariplikten kastım hesap hatası falan yaptı heralde dedim.Olay bu yani.
Neyse olay çözüldü o zaman maşallah aracına hep böyle devam eder inşallah.bizim üst komşuda da var bro. o da bnmki gibi değerler yakalıyor. alışkın olunca böyle bi tepki beklemiyordum açıkçası
eyvallah saol teşekkür ederim darısı senin başına..Neyse olay çözüldü o zaman maşallah aracına hep böyle devam eder inşallah.