Yakıt Değeri 1,4 Karbüratörlü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emres55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    karb
Aracınızın yakıt değerleri güzel ,O motorun 100 km/h hızla 20 kuruş gibi bir değerde seyretmesi lazım .
Buji ve kablolarını , distribütör ve tevzimakarasını değiştirin . Gerekirse sübab ayarı yaptırın .
Daha sonra yallah gaz ayarına . Ben eskiden karbüratörlü otomobilleri şıklar otogaza götürürdüm..

Bende bugün Havza dan Samsun'a tekrar Havzaya geldim . 208 km yol yaptım .

Giderken ben kullandım 90-130 arasında yol bilgisayarında 5,7 l / 100 km yakaladım .
Dönüş yolunda babam kullandı 7,2 ile eve geldik .

Kullanıcıya göre değişiyor .
Ben kullansaydım max : 6,3 L / 100 ile eve gelirdim .

Araba megane II km ye ne yaktı hiç bilgim yok .
Bu arada Havza'da Shell : 2,58 TL Litre fiyatı LPG .

Hocam p.tesi nasipse yolum o tarafa düşecek (ankara'ya) burda lpg litre fiyatı po'da 2,72 tl. Yine daha ucuz bi yer varsa havza da orada fulleyeyim tankı. :eyv Bu arada hava basma gibi bi muhabbet var doğru mudur? ya da ucuz lpg araca zarar verir mi?

Hocam p.tesi nasipse yolum o tarafa düşecek (ankara'ya) burda lpg litre fiyatı po'da 2,72 tl. Yine daha ucuz bi yer varsa havza da orada fulleyeyim tankı. :eyv Bu arada hava basma gibi bi muhabbet var doğru mudur? ya da ucuz lpg araca zarar verir mi?

Hava basma olayını pek bilmiyorum o konuda bende sizin gibi bilgisizim . Yani sadece araç istasyona gidiyor artık basıyyorlarsa bile Allah sorsun .
Tavsiyem Havza'ya geirken sağda bir Shell var oradan alın . İstasyon ve pompalar yeni.

teşekkürler. bir ricam daha olacak.bafrada ve samsun da bulamadım. bu jant kapağından nerde bulabilirim. yardımcı olur musunuz?
JANT KAPAĞI 13 JANT R19 EUROPA (13008)

Geri