31 Mayıs 2015 Çanakkale Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savaş kardeşim,listeye beni de eklersen sevinirim.(+2)

[IM

31 Mayıs 2015 Çanakkale buluşması için, İzmir-Balıkesir-Bursa-Kocaeli 'den Çanakkale'ye gelecek RFC Dostlara bilgi için Güncel Feribot Programı.

G]MEgXaQ.gif[/IMG]

Konvoy halinde gezilmesi gercekten cok zor daha once otobus ile bir kac defa gezi grubu goturdum canakkaleye..

Nacizane fikrimi soracak olursaniz bence araclar merkezlerden ayarlanmali Canakkale ye gidip orrada minubus bulmak cok zor hadi bulduk soylecekleri fiyatlari sartsiz kabul etmek zorunda kalicaz ama istanbuldan izmirden vs den arabala4 kiralasak bence daha mantikli olacak ayrica kimse de yorulmayacaktir

Samsung Edge ile gonderildi

Konvoy halinde gezilmesi gercekten cok zor daha once otobus ile bir kac defa gezi grubu goturdum canakkaleye..

Nacizane fikrimi soracak olursaniz bence araclar merkezlerden ayarlanmali Canakkale ye gidip orrada minubus bulmak cok zor hadi bulduk soylecekleri fiyatlari sartsiz kabul etmek zorunda kalicaz ama istanbuldan izmirden vs den arabala4 kiralasak bence daha mantikli olacak ayrica kimse de yorulmayacaktir

Samsung Edge ile gonderildi

Bu sözünü ettiğin konularda araştırmalarımız devam etmekte, seninde dediğin gibi konvoy olarak Gelibolu yarımadasında dolaşmak ve tarihini anlayıp öğrenmek yaşamak çok zor. İstanbul ve İzmir'den gelecekler için toplu araç ile yola çıkma fikri mantıklı gelse de tek tek gelecek üyelerimizin ister istemez, belirleyeceğimiz toplanma noktalarına araçları ile gelmeleri gerekecek. Bu tür organizasyonlarda elimizden geldiğince sağlıklı, sıkıntısız tarihi dokuyu hissedebileceğim anılarımızda yıllarca kalacak bir organizasyon yapabilmek ve ayrıca maddi acıdan uygun alternatifleri bulup üzerinde konuşulması gerekmektedir.

Otobüs İle Bir RFC Buluşması Bana Pek Mantıklı Gelmiyor, Sonuçta Ne Olursa Olsun Bir Otomobil Forumuyuz :)
31 Mayıs Benim İçin Çok Kritik Bir Tarih, Finallerim Bittimi Bitecek'mi Belli Değil - Belki o Tarihte Şilede Olmam'da Gerekebilir, Net Bir Şey Söyleyemeyeceğim Yani Son Günlere Kadar :kahve

Otobüs İle Bir RFC Buluşması Bana Pek Mantıklı Gelmiyor, Sonuçta Ne Olursa Olsun Bir Otomobil Forumuyuz :)
31 Mayıs Benim İçin Çok Kritik Bir Tarih, Finallerim Bittimi Bitecek'mi Belli Değil - Belki o Tarihte Şilede Olmam'da Gerekebilir, Net Bir Şey Söyleyemeyeceğim Yani Son Günlere Kadar :kahve

Hayırlısı inşallah aramızda olursun.:eyv

O Tarih Benim İçinde Kritik Bir Tarih.25 Mayıs - 6 Haziran Arası Final Sınavlarım Var.Gelmem Sıkıntılı...

O Tarih Benim İçinde Kritik Bir Tarih.25 Mayıs - 6 Haziran Arası Final Sınavlarım Var.Gelmem Sıkıntılı...

Hep bir şeyler, dostlar eksik oluyor, ne yapalım Yiğidim senin canın sağolsun.:eyv

güncel

Güncel :bayrak

Geri