31 mart 2013 rfc izmir buluşma fotoğraflari

Hafta sonları inciraltı balçova tarafları inanılmaz kalabalık oluyor. o yüzden oralarda büyük katılımlı buluşma çok zor...

Katılıyorum... Aslında haftaiçi akşamları da buluşulabilir. Çoğunluğun uygun olduğu bir zamanda...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sofralar şenlenmiş
Turbog Gold kim içiyorsa biliyor işi :)
Aykut abi şu arabaya APP taktır yav

Yaptıralım, Marmaris'de APP yapan var mı? araştırayım.. Yoksa yardımcı olursanız sevinirim..

biz rct ile 20 araç buluştuk inciraltında ve cok rahattı güzeldi trafik 6 da başlıyo balçovadan dönüşte. buluşmalar zaten 10 11 den en geç 2 ye kadar sürüyo. bornova kipadada 25 araç buluştuk yani ben buraya yeni üyeyim neden rfc de bu rakamlara ulaşmasınki inşallah hepimizin gayretiyle oda olur

Hafta sonları inciraltı balçova tarafları inanılmaz kalabalık oluyor. o yüzden oralarda büyük katılımlı buluşma çok zor...

Ramazan tam ben yazıyordum sen yazdın. benden çok yaşa inşallah.
İnciraltı bu sebeple ekip tarafından kabul görmemişti, rahat oturacak yer bile bulamamıştık.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaptıralım, Marmaris'de APP yapan var mı? araştırayım.. Yoksa yardımcı olursanız sevinirim..

Abi hiç uğraşma Marmaris'te var mı yok mu diye internetten ver sipariş direk kapıda ödeme ile bile kargoyla geliyor. En temizi ben öyle yaptım :)

bu arada app plaka için kendi şehirinizdense ankarada ve istanbulda yaptırın 35 40 tl civarı 5 te kargo hertürlü ucuza gelir orda fiyat alırsanız 70 80 civarında alırsınız

Abi hiç uğraşma Marmaris'te var mı yok mu diye internetten ver sipariş direk kapıda ödeme ile bile kargoyla geliyor. En temizi ben öyle yaptım :)

Bana bir link verirmisiniz, birde üzerindeki plakalar yapıştırıldı, sökerken sorun olur mu? kaş yapalım derken göz çıkarmayalım...

rct nedir?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biz rct ile 20 araç buluştuk inciraltında ve cok rahattı güzeldi trafik 6 da başlıyo balçovadan dönüşte. buluşmalar zaten 10 11 den en geç 2 ye kadar sürüyo. bornova kipadada 25 araç buluştuk yani ben buraya yeni üyeyim neden rfc de bu rakamlara ulaşmasınki inşallah hepimizin gayretiyle oda olur

erken saatler olabilir ama genelde buluşma için en uygun saatler 2 civarı oluyor. ve bu saatlerde bornovadan inciraltına tam 2 saatte gittigimi bilirim...

nedir derken renault forumu oda

Geri