31 mart 2013 rfc izmir buluşma fotoğraflari

Rica ederim, hepimiz ortak bir sinerji ile güzel oluşumlar ortaya çıkardık. Bu başlangıç oldu, arkası gelecektir. Ben RFC İzmir "Ege" bölge olarak sloganımızı yazdım bile.. Bizi izlemeye devam edin....
,

işte bu süper, coming soon:)

panpa bizim buluşmalarla karşılaştırma yapmadım yaw :D :D sabah başlayıp gece 12 ye kadar sürüyodu bizimkiler :D nargile bizede illa böyle buluşma denk gelir anlamında dedim yaw hemen geriliyosun kanka sinirin hiç kimseye faydası yok birbirimizi üzeriz :D :D :hp

Mondeo nu çizerim lan :D hehe

tekerinize sağlık. güzel buluşma olmuş. bir buluşmaya elbet denk getireceğiz ya bakalım ne zaman...

tekerinize sağlık. güzel buluşma olmuş. bir buluşmaya elbet denk getireceğiz ya bakalım ne zaman...

İnşallah, diğer buluşma nasipse Marmaris taraflarında olacak katılmanızı isteriz...

Vay behh buluşmaya bak neler kaçırmışız :) o sıralarda ayvalık sularındaydım :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sofralar şenlenmiş
Turbog Gold kim içiyorsa biliyor işi :)
Aykut abi şu arabaya APP taktır yav

izmirdeki katılımcı sayısı neden bu kadar düşük anlamıyorum ? bence izmir de bi cıkarma yapmalısınız. tabi işinize karışmak gibi olmasın. yani izmirdeki üyelerin her tanıdığı renocuya siteyi önermesi gerekir ve buluşmalarınızı inciraltı kültür otoparkı gibi yerlerde yaparsanız katılım artabilir. tabi bu benim şahsi fikrim yanlış bişi dediysem affola

izmirdeki katılımcı sayısı neden bu kadar düşük anlamıyorum ? bence izmir de bi cıkarma yapmalısınız. tabi işinize karışmak gibi olmasın. yani izmirdeki üyelerin her tanıdığı renocuya siteyi önermesi gerekir ve buluşmalarınızı inciraltı kültür otoparkı gibi yerlerde yaparsanız katılım artabilir. tabi bu benim şahsi fikrim yanlış bişi dediysem affola

Dediğiniz yanlış değil fakat dediğiniz gibi inciraltındada forum bornovadada, şifa hastanesinin oradaki viyadükte de buluşma organize ettik. İzmirli üye sayımız bir hayli fazla aslında ama herkesin vakti olmuyor yada denk gelmiyor. Kemik kadromuz zaten oturdu inşallah ilerleyen zamanda diğer üyelerin aktif katılımıyla daha güzel organizasyonlar ortaya çıkacaktır. Bu işler zamanla oturan ve gelişen işler. Biz umutluyuz ve çalışmaya devam edeceğiz. Tek amacımız güzel muhabbet. :thumbup:

Not: Sende izmirdesin ama sende katılmadın bu buluşmaya. İnşallah birdahaki sefere aramızda olursun ve +1 olur :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
inşallah birdahakine incir altında yapın geliriz :)

Hafta sonları inciraltı balçova tarafları inanılmaz kalabalık oluyor. o yüzden oralarda büyük katılımlı buluşma çok zor...

Geri