31.000 KM Fluence Ne Kadar Eder ?

aracınız tertemiz bence bu aracı sattıktan sonra alacaksanız ya passat ya latitude almalısınız emin olun bu araçtan eski kasa jetta'ya geçiş yapmak tamamen mantıksız

aracınız tertemiz bence bu aracı sattıktan sonra alacaksanız ya passat ya latitude almalısınız emin olun bu araçtan eski kasa jetta'ya geçiş yapmak tamamen mantıksız
Haklısınız biraz sordum soruşturdum mantıksız olduğunu anladım.

Fluence eski kasa jettaya 10 basar...
Megane 2 bile bana göre ondan daha yakışıklı...
😊

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu temizlikteki aracınızı satıp nasıl bir jetta alacaksınız ? aynı temizlikte jettayı fluence parasına alamazsınız . benzinli belki alırsınız ama dizel asla alamazsınız. tabi benzin bana koymaz diyosanız o başka. elinizde madem geçmişini bildiğiniz, temiz bir aracınız var, bence binin. değiştireceksenizde 0 veya 0 ayarında bir araç alın misal 5 6 bin km civarında az kullanılmış ihtiyaçtan satılan bir araç..

bu temizlikteki aracınızı satıp nasıl bir jetta alacaksınız ? aynı temizlikte jettayı fluence parasına alamazsınız . benzinli belki alırsınız ama dizel asla alamazsınız. tabi benzin bana koymaz diyosanız o başka. elinizde madem geçmişini bildiğiniz, temiz bir aracınız var, bence binin. değiştireceksenizde 0 veya 0 ayarında bir araç alın misal 5 6 bin km civarında az kullanılmış ihtiyaçtan satılan bir araç..
Peki Jetta-Fluence kıyaslaması yapılırsa ?

bana sorarsanız bu aracı satıp eski kasa jetta almanız çok mantıksız olur, çok gereksiz bence, eski kasa jettalarında sağından solundan sesler geliyor emin olun çok bir fark hissetmezsiniz, alacaksanızda, passat insignia gibi araç almanız mantıklı olacaktır,

Bence maceracı bir ruhun var.
Fluence celik jant mugen ruzgarlık ince yanak lastik spor yay renkli cam app plaka lip arka spoyler bir çok seçenek var yaşına göre uyarla ha fluence kocaadam arabası diye ısrar ediyorsan. Megane3ler sana uyar.👍

Fluence verip eski kasa Jetta almak ekonomik açıdan mantıklı değil.
Genel olarak Jetta Fluence karşılaştırması yaparsak jetta nın tek artısı sürüşü daha sert olduğu için daha fazla güven veriyor ama bunun yerine fluence e 3 bin TL harcayıp spor yay ve 17 lastik jant takımı kullanırsanız çok daha keyifli bir araç haline geliyor.

Fluence dizel otomatik 2012 model 30-40 bin km de araçların fiyatları 45 bin tl den başlarken Jettalar aynı model ve temizlikte 60 bin tl den başlıyor..

Geri