27 KN 353 CLiO 3 :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olmuş kardeşim.. arka stoplara nekadara mal oldu?

Hakan orjinal lastikleri taktıktan sonra rot balans ayarı yaptırmadın mı ? onun da etkisi olabilir ...

olur mu ööle şey ya sonuçta diğer jantlarını farklı lastikle kullandın uzun bir süre ... sen yaptır yaptır :eyv

Tamam alp çok teşekkür ederim yarın yaptırırım ;)

Selam arkadaşlar.devir ve hız gösterge rengini elektronikçide değiştirirttim çok güzel oldu :) km ve araç göstergesininkinide beyaz ledle değiştirttim ama o hoş durmadı.resimdede parlamış o taraflar zaten.
img0885my.jpg

kardeşim bana arka led stopları nerden ve ne kadara alırız yardımcı olursan sevinirim

kardeşim bana arka led stopları nerden ve ne kadara alırız yardımcı olursan sevinirim

hocam ben eliftuningten almıştım ama şu anda sitesi açılmıyor.başka bir sitede buldum fiyatı 300 lira.sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama fiyat fena değil.
Renault Clio 3 Ledli Stop - Renault Grubu - Ledli & Ledsiz Stoplar - Far Stop ve Aydınlatma - Aracınız İçin Herşey

hakan kardeş peki renault logolarını boyattınmı?? sanırım kaplama değil.. benimde öyle bir projem varda vereceğin bilgilerle hayata geçirmeyi düşünüyorum.. şimdiden teşekkürler.. ayrıca aracın çok güzel.

Geri