27 KN 353 CLiO 3 :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah güzel araç,

Bende aynı LED stoplardan aldım ancak üsteki ledler yanarkan alt bölümdekiler yanmıyor. Neden olabilir fikriniz varmı ?

benim de 2008 model clio m var led stop almayı düşünüorum 2010-11 makyajlı kasa ile 2008 inkiler farklı mı aynı mı ?

maşallah güzel araç led stoplara bayıldım. motor nedir acaba ?
Teşekkür ederim hocam,motor 1.5 dci 85hp(chiptuning ile 110 hp oldu)
Maşallah, kazasız belasız kullanın..:eyv
Teşekkürler hocam
Maşallah güzel araç,

Bende aynı LED stoplardan aldım ancak üsteki ledler yanarkan alt bölümdekiler yanmıyor. Neden olabilir fikriniz varmı ?
Hocam alttaki ledler sis lambaları.aracınız 2011 model ise orjinal arka sis lambasının girişini uyarlamanız gerekiyor.elektrikçiye götürürseniz hallederler.alt lambalar olmassa olmaz :)

Maşallah stoplar çok hoş olmuş. Fakat jantları yakıştıramadım. Allah kaza bela göstermesin...
Teşekkür ederim hocam
Antepli clio'yu coşturmuş...helal olsun, ellerine sağlık...
Teşekkürler :)
benim de 2008 model clio m var led stop almayı düşünüorum 2010-11 makyajlı kasa ile 2008 inkiler farklı mı aynı mı ?
Aynı hocam.aslında benimki 2010 model için,ama 2011 model için stop çıkmadı.2011 modellerde arka sis lambaları tamponun altında.2006-2010 modellerinde ise stoplarla birleşik.Elektrikçim alttaki sis lambasının girişini uzattı üst stoplara taşıdı.arka sisleri açınca alt ledler yanıyor yani.ama sizin araç 2008 model olduğu için birebir uyumlu olacaktır.

s2fk.jpg

Son düzenleme:
led stoplar fena olmuş kazasız belasız kullan kardeş

Maşallah,gülegüle kullan.

Teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Maaşallah

Teşekkürler:)
arkadaşlar bugün orjinal jantları ve lastikleri taktırdım.ama hayal kırıklıgına uğradım.araba hala çok sarsılıyor.sanırım sorun yaylarda.Yayları taktırdığım ustanın yanına gittim.lastiklerin havasını 28 e indir sarsıntı azalır dedi.doğru mudur?işe yarar mı sizce?
379487_10150434810778307_619033306_8466717_1813010414_n.jpg

Son düzenleme:
Maşallah yeni gördüm çok güzel aracınız kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :eyv

Geri