Yarın devam ederiz dinazor mevzusuna, bu araç hakkında yazılacak o kadar sokak çocuğu efsanesi var ki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın devam ederiz dinazor mevzusuna, bu araç hakkında yazılacak o kadar sokak çocuğu efsanesi var ki...
Sabah düzeltirim artık...
benimde hatırladığım fabrika hatalıydı bu rs kapı yapmayı unutmuşlar Usta yıllarca kaputtan süzülerek geçiyordu makinanın içine yanlış biliyorsam düzeltin)))
evet bakicim çok süper bir sohbeti kaçırdın iyi eğlendik biz demekki bol bol vakit buldukça online olmalısınhehe hehe hehe
Nasıl bi muhabbet varmış burda yaa kaçırmışım puahahahhaha koptum resmen özellikle bu 4 kapı RS olayına ve Yusuf Abinin puantiye olayına hahahah
sağolasın kardeşim elimizden geldiğince bakımlarını ve ihtiyaçlarını aksatmamaya çalışıyorum26 RS bomba gibi geliyor yine maşAllah.
Hayirli Olsun Abim
is guc iste abi.. 7/24 burda online olamam ki.. Suan bile isyerindeyim..evet bakicim çok süper bir sohbeti kaçırdın iyi eğlendik biz demekki bol bol vakit buldukça online olmalısın
sağolasın kardeşim elimizden geldiğince bakımlarını ve ihtiyaçlarını aksatmamaya çalışıyorum