26 RS Yenilenmeye devam ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahin sellektör filan yakar solda durma :D

Sağ şerit ibre 40 gökay ım bizde hız değil sakinlik güzel sıkıntı yok heryol geçenin olsun :eyv

Sakinlik iyidir stres yapmaz ama Gökay değil de Serkan olacaktı :D 1.2 sandık motor kafi o zaman fındık gibi.

Beyler çok hoş bir sohbet oldu elinize yüreğinize sağlık, biraz senin çeyiz konusu dağıldı ama idare et :) ben yavaş yavaş kaçayım hayırlı sahurlarınız olsun.

Sakinlik iyidir stres yapmaz ama Gökay değil de Serkan olacaktı :D 1.2 sandık motor kafi o zaman fındık gibi.

Gökay diye arkadaşım var face den ona yazıyordum arada sana da demişim serkan kusura bakma :D sen arada kaynadın hehe

aynen 1.2 neye yetmez ki adam olana :eyv belki bir sonrakini 0.9 cc yaparım :D

: ))) benimkiler normal şartlarda çaLışıyor , fakat teybi açtığım zaman tekerlekler ekranda tek tek kayboluyor.Neden yaptığını anlayamadığım gibi pek ilgilenemedimde.Sen taktırıp serviste tanıt bakalım seninki ne yapacak

Bunun cevabı yarın akşam RFC anahaber bülteninde :D

Yok bence yapma o kasaya hakaret olur o kadarı da bak ne güzel hemde mavi renk erkek sonuçta:D

Yok bence yapma o kasaya hakaret olur o kadarı da bak ne güzel hemde mavi renk erkek sonuçta:D

İyi dediğin gibi olsun serkanım :eyv

bu arada senin ki kız mı yoksa hehe damat hazırlanıyorken hazır kerteriz belki clio 3 rs imiz olur :D

Valla ben yola çıkarken arada hadi koçum çıkıyoruz diyorum ona anında tık alıyor marş teklese çalışmazsa vs alındı kesin kız bu derdim üzgünüm bir daha ki araca inşallah :D:D

Geri