26.02.2017 Maşukiye Şelale Restaurant Kahvaltı Organizasynu

Merhaba
Ben, eşim ve oğlum bu buluşmaya katılmak istiyoruz. Yeni olduğumuzdan kimseyi tanımıyoruz ama sorun olmayacaktır. İyi bir gün geçireceğimize inanıyorum. İsmim Serhat Hatinoğlu.
Emin olun kimseyi tanimamamin eksikliğini hissetmeyeceksiniz cunki biz hep birlikte bir butun olusturuyoruz aramiza hosgeldiniz :)
Yanlis anladin ben kimseyle gorusmedim
Konudaki mesajdaki o bolumu alintiladim firmalarla hicbir alakam yok. Yanlis anlasilma oldu kusura bakmayin.
Reis problem yok ilgi ve alakana yardim etme isteğine tesekkur ederim varol :)

Samsung Edge ile gonderildi

Abi ben +1

İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa il ve çevre ilçelerinden Maşukiye organizasyonuna katılacak dostlarımız varsa beraber buluşup birbirimize yoldaş olarak bu güzel organizasyona gidebiliriz. Bana buradan yada özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılımınız için teşekkürler, nereden katılacaksanız bu konuda ortak hareket edilen arkadaşlarımızla birlikte organizasyona eşlik edersiniz. Kimseyi tanımadığınız bir organizasyondan güzel arkadaşlıkların, dostlukların oluşumu ile ayrılacağınıza emin.:eyv

Teşekkür ederim. Kocaeli Körfez de oturuyorum. İstenilen yere gelebilirim ya da Körfez otoyolda bulunan BP istasyonundan konvoya katılabilirim.

Teşekkür ederim. Kocaeli Körfez de oturuyorum. İstenilen yere gelebilirim ya da Körfez otoyolda bulunan BP istasyonundan konvoya katılabilirim.

Biz Yalova üzerinden gelip Kocaeli Adapazarı yoluna sapacağız. Bu yol üstünde Köfteci Yusuf var Koçtaş var onlardan birinde bekleriz. Bu konuda netlik kazanınca bilgilendireceğiz.

16387992_1222073911233658_2704631673036570891_n.jpg

Merhabalar
Banada 3 kişi eklermisiniz ben + 2 kişi

İsim: Doğukan Aşıklı - 0536 974 92 53
- Karamürsel

Bir whatsapp gurubu kursak iyi olur aslında :)

Son düzenleme:
Eklendiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Yalova üzerinden gelip Kocaeli Adapazarı yoluna sapacağız. Bu yol üstünde Köfteci Yusuf var Koçtaş var onlardan birinde bekleriz. Bu konuda netlik kazanınca bilgilendireceğiz.

16387992_1222073911233658_2704631673036570891_n.jpg

Ben İstanbul tarafından geleceksiniz diye düşündüğüm için BP dedim ama uygun herhangi bir yerde konvoya katılabilirim.

Gelmeyi çok isterim fakat basık araçlar tavsiye edilmemiş kar sebebi ile. Şimdilik olmasa da yazın da yine buna benzer bir etkinlik düzenlenir ise aranızda olmak isterim. Keyifli eğlenceli bir hafta sonu olur umarım tüm dostlarımız icin. Şimdiden iyi eğlenceler katılacak arkadaşlara..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri