26.02.2017 Maşukiye Şelale Restaurant Kahvaltı Organizasynu

abi kontenjan sorunu varmı ?

Güncel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mekan 2 senedir etkiligi gerceklestirdigimiz selale restourant hersey hazir ve nazir bizi beklemedeler :)

Samsung Edge ile gonderildi

..."Görüşmelerimiz 2 farklı firma ile devam ediyor ama şuan için kesin bir şey yok yakında gelişmelerden haberdar olacaksınız.."...
Hangi firmalar

..."Görüşmelerimiz 2 farklı firma ile devam ediyor ama şuan için kesin bir şey yok yakında gelişmelerden haberdar olacaksınız.."...
Hangi firmalar
Bu firmalar renault bayii leri kahvaltiya sponsor hediye test surusu gibi aktiviteler icin gorusmeler yapiyruz

Samsung Edge ile gonderildi

Hangi firmalar
Merhabalar enesusta;
Tüm organizasyonunu hazır. Sizin bu organizasyon için bir görüşme yapmanıza gerek yok boşuna zahmet etmeyin. Sadece yapmaniz gereken guzelce kesyiflu bir zaman gecirmek. Eğer talebiniz olursa bundan sonraki organizasyonlarda organizasyon ekibimize dahil olabilirsiniz. İyi akşamlar.

Merhabalar enesusta;
Tüm organizasyonunu hazır. Sizin bu organizasyon için bir görüşme yapmanıza gerek yok boşuna zahmet etmeyin. Sadece yapmaniz gereken guzelce kesyiflu bir zaman gecirmek. Eğer talebiniz olursa bundan sonraki organizasyonlarda organizasyon ekibimize dahil olabilirsiniz. İyi akşamlar.

Yanlis anladin ben kimseyle gorusmedim
Konudaki mesajdaki o bolumu alintiladim firmalarla hicbir alakam yok. Yanlis anlasilma oldu kusura bakmayin.

Merhaba
Ben, eşim ve oğlum bu buluşmaya katılmak istiyoruz. Yeni olduğumuzdan kimseyi tanımıyoruz ama sorun olmayacaktır. İyi bir gün geçireceğimize inanıyorum. İsmim Serhat Hatinoğlu.

Merhaba
Ben, eşim ve oğlum bu buluşmaya katılmak istiyoruz. Yeni olduğumuzdan kimseyi tanımıyoruz ama sorun olmayacaktır. İyi bir gün geçireceğimize inanıyorum. İsmim Serhat Hatinoğlu.

Katılımınız için teşekkürler, nereden katılacaksanız bu konuda ortak hareket edilen arkadaşlarımızla birlikte organizasyona eşlik edersiniz. Kimseyi tanımadığınız bir organizasyondan güzel arkadaşlıkların, dostlukların oluşumu ile ayrılacağınıza emin.:eyv

Geri