22 Şubat 2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonu

Kısmetse bende orada olacağım zaten ben her gün oradayım :) İşyerim yakaköye girmeden rampa aşağı indiğinizde (manisa istikametine doğru) sol tarafta orman petrol & restaurant :) Kısaca buralar benim çöplüğüm ona göre :)))

Katılımınız için teşekkür ederim. Biz sizin misafiriniz olacağız yani.:)

Bu arada kahvaltıyı bizim mekandada yapabiliriz :) Akaryakıtımız temiz kahvaltımız lezizdir :)

Bu arada kahvaltıyı bizim mekandada yapabiliriz :) Akaryakıtımız temiz kahvaltımız lezizdir :)

Keske önceden haberimiz olsaydı, Asmalı resturant ile ön görüşme yaptığımız için bu konuda inşallah bir daha ki sefere diyerek ilginiz için teşekkür ederim.:eyv

Sizin mekan neresi Nil hanım, ileride yapılacak buluşma planlarımıza şimdiden katalım...

Sizin mekan neresi Nil hanım, ileride yapılacak buluşma planlarımıza şimdiden katalım...

Ben Sabuncubeline varmadan Orman Petrol & Restauranttayım. Orada genel muhasebe & finansman & personel sorumlusuyum. Genelde haftanın beş günü saat 10-10:30 = 17:00 arası burada oluyorum. Yolu düşenleri beklerim :)

Ben Sabuncubeline varmadan Orman Petrol & Restauranttayım. Orada genel muhasebe & finansman & personel sorumlusuyum. Genelde haftanın beş günü saat 10-10:30 = 17:00 arası burada oluyorum. Yolu düşenleri beklerim :)
İzmir Ekibimize güzel bir buluşma mekanı çıktı...:eyv

Evet kesinlikle, Nil hanım Web sayfanız var mı?

Sorunlar sorunlar bitmiyor sorunlar :( Abilerim en çok istediğim şeylerden biriydi sizlerle konvoy halinde şehir dışı seyahat etmek, malesef ki arabamda sorunlar var manifold da kaçaklar var turbo basınç kaçırıyo, yağ kaçakları o biçim, boyaya giricem sıra bekliyorum bu halde de uzun yola da vurmak istemiyorum aracı. Formdan da uzak düştük, gönüllerimiz bir. Bi dahaki etkinlikte süprizlerle, yeni halimizle aranızda olucam inşallah :)

Geri