22 Şubat 2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonu

Abi bizim ekip komple ev sahibi o zaman. Bizim nargile tayfanın tamamı gelecek zaten aksilik olmazsa. [emoji106] [emoji1]

Barışım bana sizin tayfanın isim soyadlarını yazarmısın listeye ilave edeyim. Katılıma göre restaurant bize mekan ayarlayacak..

Barışım bana sizin tayfanın isim soyadlarını yazarmısın listeye ilave edeyim. Katılıma göre restaurant bize mekan ayarlayacak..

Barış Kara-admiral
Güray Boğa - BOGA
Melih Lale
Batuhan çorumluoğlu- ehvenisher
Can yeten
Yiğit Koltuklu
Cengiz can özşener
Hakan Güre
Mert sağlam
Mehmet

Barış Kara-admiral
Güray Boğa - BOGA
Melih Lale
Batuhan çorumluoğlu- ehvenisher
Can yeten
Yiğit Koltuklu
Cengiz can özşener
Hakan Güre
Mert sağlam
Mehmet
Güray'da geliyormuş ama ben bu sefer Captur'la gelmiyorum... :)

Güray'da geliyormuş ama ben bu sefer Captur'la gelmiyorum... :)

Ustam bak şimdi olmadı. Burada captur var, 1.6 105 beygir linea var..
;)

Aksilik çıkmaz ise oradayım

Aykut abi candan ercetin ile beyaz gibi olduk :)) gorelim bakalim Izmir mi Istanbul mu hepibirimiz biriz de tatli bir yaris icine girdik :))

Liste güncelledim. Listede adı olmayan yada yanlış yazılmış ad soyad veya nicki olanların bizi uyarmasını rica ederim. Hadi İzmir ve çevre İllerden, Türkiye'den katılımlarınızı bekliyoruz..:eyv

Allah nasip ederse bende oradayım, inşallah bi aksilik çıkmazsa..
tek gelebiliyomuyuz ? hanım gelemez 3 aylık çocuğum var henüz..

Allah nasip ederse bende oradayım, inşallah bi aksilik çıkmazsa..
tek gelebiliyomuyuz ? hanım gelemez 3 aylık çocuğum var henüz..

Şimdiden Allahım analı, babalı büyütmeyi nasip etsin yeğenimize. Nasıl isterseniz gelebilirsiniz. Ailenizle arkadaşlarınızla tek olarak. Adınızı listeye ilave ediyorum. İlginizden dolayı da teşekkürler.:eyv

Kısmetse bende orada olacağım zaten ben her gün oradayım :) İşyerim yakaköye girmeden rampa aşağı indiğinizde (manisa istikametine doğru) sol tarafta orman petrol & restaurant :) Kısaca buralar benim çöplüğüm ona göre :)))

Geri