22 Şubat 2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonu

Birde şimdi dikkatimi çekti :) Benim bayan üye olduğum efendim neden mor yada fuşya neyse böyle disko topu gibi ışıl ışıl imgelenmiş ??? :) Burada olmanın kadın veya erkeği olmaz diye düşünüyorum ortak noktamız araba markamız :) araç sorunlarımız vs... Evet cefap bekliyorum neden ? Yazan : Eşrefpaşalı Nil :))

Günaydın :) Dilerim hava şartları güzel olur zira 2 gündür çiçekli-yakaköy-sabuncbeli kardan iptal durumda. Dün işe gelemedim bugün ise çok zor şartlarda azimle varabildim :) En az 40 cm kar var burada hayat iptal :)

Günaydın, evet hava şartları bu aralar çok kötü, Evka-4 de kartopu oyunuyorlardı arkadaşlar. Uzaklardan gelecekler var Allahım o günlerde güzel havalar nasip eder bize inşallah..:eyv

Birde şimdi dikkatimi çekti :) Benim bayan üye olduğum efendim neden mor yada fuşya neyse böyle disko topu gibi ışıl ışıl imgelenmiş ??? :) Burada olmanın kadın veya erkeği olmaz diye düşünüyorum ortak noktamız araba markamız :) araç sorunlarımız vs... Evet cefap bekliyorum neden ? Yazan : Eşrefpaşalı Nil :))
Forumu açtığım günden bu yana Bayan Üyelerimizi Baş Tacımız olarak gördüğümüz ve değer verdiğimiz için ayrı bir kategori açarak rütbe simgelerini renklendirdik Nil hanım...:eyv
Yazan: Samatya'lı *USTA...:)

Eyvallah Samatyalı Usta :) Bu siteye girdiğimde içimden bir şoför Nebahat çıkıyor resmen :)

Konumuz günceldir ve 22 şubat ta hava çok güzel olacağına emin olduğumdan tüm dostları aramızda görmek isteriz ... Katılım için son 10 gün

Eyvallah Samatyalı Usta :) Bu siteye girdiğimde içimden bir şoför Nebahat çıkıyor resmen :)

Normal bu RFC'nin iskeletini oluşturanlar mazot, benzin kokusu içinde doğmuş, büyümüş insanlar. Ben kendi adıma bir atıfta bulmak isterim. Yedikule doğumluyum, araba sürmeye 1956 yılı Belcika yapımı, Desoto Marka arabamızda ortaokul yıllarında başladım. Rahmetli Babam uzunyol otobüs şoförüydü. Çanakkale, İstanbul arasında çalışırdı. 56 model arabamızda rahmetli Babam araba sürmeyi öğretirken ayağım pedala erişmediği için altına takoz bağlardı. Bizim parfümüzdür benzin, mazot kokusu..:eyv

Normal bu RFC'nin iskeletini oluşturanlar mazot, benzin kokusu içinde doğmuş, büyümüş insanlar. Ben kendi adıma bir atıfta bulmak isterim. Yedikule doğumluyum, araba sürmeye 1956 yılı Belcika yapımı, Desoto Marka arabamızda ortaokul yıllarında başladım. Rahmetli Babam uzunyol otobüs şoförüydü. Çanakkale, İstanbul arasında çalışırdı. 56 model arabamızda rahmetli Babam araba sürmeyi öğretirken ayağım pedala erişmediği için altına takoz bağlardı. Bizim parfümüzdür benzin, mazot kokusu..:eyv

Eski toprak ne de olsa :eyv

Şimdi ben "ehliyeti alalı 3 ay arabayı alalı 6 hafta oldu" desem fena ayıp olacak :) susayım bari :)

Geri