22 Şubat 2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonu

Günaydın Murat Karahan, sabah günceli için teşekkürler. Bu ilave araç ve gelmek isteyipde imkanları sınırlı olan üyelerimize yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir konu açalım. Bir kaç üyemiz daha vardı soran arabası ile gidecek var mı diye. :eyv

Günaydın Murat Karahan, sabah günceli için teşekkürler. Bu ilave araç ve gelmek isteyipde imkanları sınırlı olan üyelerimize yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir konu açalım. Bir kaç üyemiz daha vardı soran arabası ile gidecek var mı diye. :eyv

Evet olabilir abi böyle bir şey :eyv

aynen aynen var kesin gelmek isteyen bir iki kisi

Allah nasip ederse Ehliyetimi seneye alıyorum elimden geldigince katilirim umarım :)

Havaların çok güzel olacağı bilgisini alarak siz dostlarıma hatırlatma güzel bir izmir pazar sabahında hep beraber olmak dileği ile :eyv güncelleyelim

İyi geceler RFC.:eyv

11.02.2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonuna 10 gün kalmıştır. Katılımlarınızı bekliyoruz, O gün çok güzel bir gün olacak hem arkadaşlık, dostluk adına hemde, sizlerin adına. Yeni tasarım logomuzun stickerları dağıtılacaktır.:eyv

Günaydın :) Dilerim hava şartları güzel olur zira 2 gündür çiçekli-yakaköy-sabuncbeli kardan iptal durumda. Dün işe gelemedim bugün ise çok zor şartlarda azimle varabildim :) En az 40 cm kar var burada hayat iptal :)

Günaydın :) Dilerim hava şartları güzel olur zira 2 gündür çiçekli-yakaköy-sabuncbeli kardan iptal durumda. Dün işe gelemedim bugün ise çok zor şartlarda azimle varabildim :) En az 40 cm kar var burada hayat iptal :)
Dikkatli olun Nil hanım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz, inşallah 22 Şubat'ta hava durumu iyi olur...:)

Geri