22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere 11:30'da havaalanı girişince olacağım :eyv

- Herkese İyi Geceler Yarın Piknik Alanında Görüşmek Üzere =)

Benim yanımdaki +4 yancıyı silin :( Ramazan foosee da yarın gelemicek dükkan açması gerek bu gün belli oldu onunda malesef katılamıyor oda. Onunla beraber gelecektim bende. :( Yarın akşam kaçta dönüş olacak? Ona göre bende katılamayabilirim.

Benim yanımdaki +4 yancıyı silin :( Ramazan foosee da yarın gelemicek dükkan açması gerek bu gün belli oldu onunda malesef katılamıyor oda. Onunla beraber gelecektim bende. :( Yarın akşam kaçta dönüş olacak? Ona göre bende katılamayabilirim.
Katılacak kişi sayısına göre malzemeler alındıktan sonra gelmeyenlerin yazılması iyi olmadı Tufan...

Katılacak kişi sayısına göre malzemeler alındıktan sonra gelmeyenlerin yazılması iyi olmadı Tufan...

Valla el işi olunca usta birşey diyemiyorsun.. Çok istedi ama bugun yanındaydım bende ustası yarın dükkan açılması gerek muhakkak deyince kaldı öle. Kusura bakmasın kimse.

futbol topu getirmeyi unutmayın :D

son dakkaya kadar 5kişi daha elenir gibi

Kafa Ütüleyim Az Kaçda Biter Orda Piknik Dönüşde Kaçta Burada Olunur ?

Kafa Ütüleyim Az Kaçda Biter Orda Piknik Dönüşde Kaçta Burada Olunur ?

Mustafa abi 2 de mangal başlar demişti,3 saat yemek-muhabbet-sohbet sürse saat 5 olur.Maçı izlemek isteyenler kalır,dönücek olanlar döner diye tahmin ediyorum..

Geri