22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

Hiç gitmedim buraya...Tam adresini alabilir miyim? :) google da baktım ama tam net bir şey yazmıyor.
İlerleyen zamanlarda adres için detaylı bir açıklama yapıcaz. İstanbul'dan gelirken çorlu havaalanı yoluna giriyorsun, 500 metre ilerlediğin zaman tabela gösteriyor piknik alanını.

Şimdiden Kesin Bişey Demiyorum Ama Listeye Yazmayın Tarih Yaklaşınca Belirtirim Net Cevabı

Belki DK İle Belki Süpriz Bir Arabayla Gelebilirsek Geliriz

Son düzenleme:
Şimdiden Kesin Bişey Demiyorum Ama Listeye Yazmayın Tarih Yalaşınca Belirtirim Net Cevabı

Belki DK İle Belki Süpriz Bir Arabayla Gelebilirsek Geliriz
tamam serhan'ım bekliyoruz :)

Doğum günümden tam bir gün önce orada olmak isteriz bizde :D

İnşallah gelicez abi :)

şunu peşinen belirteyim hava bulutlu olursa bile gelmem bıktım soğukta yağmurda boşuna benzin yakmaktan ....( geliyoruz geldiğimizden birşey anlamıyoruz )

şunu peşinen belirteyim hava bulutlu olursa bile gelmem bıktım soğukta yağmurda boşuna benzin yakmaktan ....( geliyoruz geldiğimizden birşey anlamıyoruz )
Yağmaz abi büyük ihtimal, havalar düzeliyor, sıcaklıklar giderek artıyor. O günde güzel olucak inşallah. Olurda yağarsa, yağmurda ıslanırız diyorsanız onuda düşünürüz brandamız var yetecek kadar :D

Son düzenleme:
Yağmaz abi büyük ihtimal, havalar düzeliyor, sıcaklıklar giderek artıyor. O günde güzel olucak inşallah. Olurda yağarsa, yağmurda ıslanırız diyorsanız onuda düşünürüz brandamız var yetecek kadar :D

yaw yok ıslanmaktan üşümekten değil ben keyfini çıkartmak istiyorum pikniğin yoksa ne anladım piknikten..

Geri