22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

babamın sonuçları temiz çıktı büyük bi ihtimal ben ve ekibim ordayız :eyv

hava yağmurlu olursa gelmiyeceğimi öncedende demiştim sanırım şimdikte tekrarlamış olayım ...

Geçmiş olsun Eren...:eyv
Hava yağmurlu olursa bizim gitmemizde sıkıntılı olur Ozan,dua edelimde yağmasın...:eyv

Hava yağmurlu olursa piknik yapmamız mümkün değil zaten herkese anlayış göstereceğimizden şüpheniz olmasın :eyv

- Karda Yağsa Oradayım Kafa Kilit qw

Hava yağmurlu olursa piknik yapmamız mümkün değil zaten herkese anlayış göstereceğimizden şüpheniz olmasın :eyv
ben çorluda piknik yapıp top oynamak istiyorum :eyv, araba muhabetinden ziyade piknikte ne yapılıyorsa öyle bir gün geçirmek için çorluya gelmek istiyorum ..

ben çorluda piknik yapıp top oynamak istiyorum :eyv, araba muhabetinden ziyade piknikte ne yapılıyorsa öyle bir gün geçirmek için çorluya gelmek istiyorum ..
Hava güzel olursa çayırda seninle güreş tutmak istiyorum Ozan...:D

Aynen abi sana %100 katılıyorum,
Çorluda güzel bir piknik yapalım, top oynayalım, eğlenelim, çimlerin üzerinde yuvarlanalım, sevgi yumağı olalım istiyorum... :D
Yağmur yağarsa bunlar mındar olur, hava muallak ise en güzeli 1 hafta erteleyelim... :)

Geri