Aranızda olmayı isterdik ama malum durumlar. Şimdiden iyi eğlenceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi saat konusunu daha belirlemedik ama büyük ihtimalle öğlen 12 gibi orada toplanılır. Ufaktan mangallar yakılmaya başlanır. Piknik alanı Çorlu Havaalanı mevkinde. İstanbul yolundan gelirken Çorlu Havaalanı sapağına girdikten sonra çok rahat bulunabilecek şekilde tabelalar "Esetçe Piknik Alanı" diye gösteriliyor. İlk sayfada da haritası var.Arkadaşlar saat kaç gibi nerde toplanacağız baktım ama göremedim. Ben eşimle beraber kesin katılacağım. Ama gündüzcü olursam 3 veya 4 ten sonra, akşamcı olursamda ancak 3 bucuğa kadar kalabilirim. O yüzden yemek içmek listesine katmayın beni Yaz kardeşim PULAT (Ailece)
İstanbul'dan kimler gelicek? ben yalova'dan yenikapı feribotuyla geçicem buluşupta gidebiliriz istanbuldan gelenlerle
Abi bu işte sizin organize olup gelirseniz iyi olurburdan nokta belirlenir ve toplu halde geçilir karşıya ordaki grupla birleşilir ve yola devam edilir .zamanı gelince hepsinin yerleri belirlenir.
Abi bu işte sizin organize olup gelirseniz iyi olur