22.000 tl'e araba tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar dilerim herkese arkadaşlar. 20.000 tl olan araba bütçemi 22.000 tl yaptık. Bu fiyata 2005 hb clio düşünüyorum. Siz tavsiye eder misiniz. Yoksa bu fiyata şu yılda, şu model mi araba al dersiniz ?

yakıt onemlise dizel al

yakıt onemlise dizel al

abi 22 milyara dizel araba bana uzun vadede sorun çıkartırmı acaba ? yani dizel motorlar belli km den sonra alamyın diyorlar ya o yüzden soruyorum. zaten benim ilk arabam olucak. full şehir içi dolaşıcam. zaten memletimde çorlu. memlekete bile gitsem, 150 km lik çorluya gidicem :) ne dersiniz acaba ?

şehiriçi dedigin istanbulsa dizel lazım olur tekirdağ felansa farketmez ama trafik durumuna bağlı

şehiriçi dedigin istanbulsa dizel lazım olur tekirdağ felansa farketmez ama trafik durumuna bağlı

abi ben pek arabalardan anlamam. hangi modellere bakayım, en az kaç yıllık araba olsun, km'si en fazla ne kadar olsun acaba?

abi 22 milyara dizel araba bana uzun vadede sorun çıkartırmı acaba ? yani dizel motorlar belli km den sonra alamyın diyorlar ya o yüzden soruyorum. zaten benim ilk arabam olucak. full şehir içi dolaşıcam. zaten memletimde çorlu. memlekete bile gitsem, 150 km lik çorluya gidicem :) ne dersiniz acaba ?
Yakinim ticari taksisi dizel istanbul gibi yerde 440000 km de hala arac 24 saat çalışıyor. Kisaca takma dizeller hakkinda sallamalara

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

megane 1 önerebilirim.

2006 2008 model arasi fiat puntolara bakabilirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Ayın Başında 2013 Model Dizel Fluence Aldım Kilometresi 196 Binde Önceki Aracım Clio Symbol 2006 Modeldi Onunda Kilometresi 197 Bindeydi

Geri