Arabayi alalı beş ay oldu. Şehir içinde kullanıyoruz. Çok fazla otoyola bilr çıkmıyoruz bu doğrultuda 100/12.8 lerde olması normalmi. Mod olarak her zaman normal modda kullaniyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracın bakım zamanın gecikmesi. lastiklerin eskimiş olması havasının eksik olması ve sürücünün trafikte aracı nasıl kullandığına bağlı tüketim oranları ama şuan sizinki normalin bir üstündeArabayi alalı beş ay oldu. Şehir içinde kullanıyoruz. Çok fazla otoyola bilr çıkmıyoruz bu doğrultuda 100/12.8 lerde olması normalmi. Mod olarak her zaman normal modda kullaniyorum.
Sebebi ne olabilir , daha beş aylık arabaMerhaba çok fazla yakıyor, şehir içi sıkışık trafik olsa bile 9 litreyi geçmemesi lazım...
Servise götürmenizi tavsiye ediyorum...Sebebi ne olabilir , daha beş aylık araba
Aynı aracı kullanıyorum, 7.5 benimki. Bence de bi servise göstermenizde fayda olabilir.Arabayi alalı beş ay oldu. Şehir içinde kullanıyoruz. Çok fazla otoyola bilr çıkmıyoruz bu doğrultuda 100/12.8 lerde olması normalmi. Mod olarak her zaman normal modda kullaniyorum.