Özelden mail adresimi yazdım. Şimdiden teşekkürler çok yararlı bir paylaşım olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar guncellemr sirasinda problem yasayanlar bana ozelden donebilirler mi.
Yunus bey sağlık sorunları yüzünden foruma bakmıyor bu aralar . Otomatik güncelleme için Lgu dosyasını düzeltecek ancak bu süreçte link alanlar link isteyenlere mesaj gönderebilirlerse güzel olur. Kopyala yapıştır yönteminde sorun yok. İlk mesajda anlatılanları yaparak güncelleme yapabilirsiniz .
Hayırlı günler!!!
Yunus beye çok çok geçmiş olsun RABBİM sağlığına kavuşmasını tez zamanda nasip etsin.
Araçta düne kadar 4.0.3 yüklüydü ve video izleyebiliyodum. 6.0.3 ün arayüzü çok hoşuma gitti ve video izlenebildiğini okuyunca 6.0.3e yükselttim. Hiçbir güncelleme dosyasını cihaz görmüyo. Bi şekilde 7.0.5 e yükselttim burdada haritayı güncelleyemiyorum neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum.
Video izlemek için versiyonu 4.0.3 düşürmeye çalışıyom onu da beceremiyorum......bana yardımcı olabilecek var mı?
Yunus bey sağlık sorunları yüzünden foruma bakmıyor bu aralar . Otomatik güncelleme için Lgu dosyasını düzeltecek ancak bu süreçte link alanlar link isteyenlere mesaj gönderebilirlerse güzel olur. Kopyala yapıştır yönteminde sorun yok. İlk mesajda anlatılanları yaparak güncelleme yapabilirsiniz .
Hayırlı günler!!!
Yunus beye çok çok geçmiş olsun RABBİM sağlığına kavuşmasını tez zamanda nasip etsin.
Araçta düne kadar 4.0.3 yüklüydü ve video izleyebiliyodum. 6.0.3 ün arayüzü çok hoşuma gitti ve video izlenebildiğini okuyunca 6.0.3e yükselttim. Hiçbir güncelleme dosyasını cihaz görmüyo. Bi şekilde 7.0.5 e yükselttim burdada haritayı güncelleyemiyorum neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum.
Video izlemek için versiyonu 4.0.3 düşürmeye çalışıyom onu da beceremiyorum......bana yardımcı olabilecek var mı?
kullandığınız usb fat32 formatında olsun.
mesajla gönderdiğim dosyaları sırasıyla yükleyin.
İyi akşamlar megane 3 sport tourer kullanıyorum. Üzerinde tomtom carminat live navigasyon var. Bunun sürümünü yükseltebiliyor muyum acaba veya farklı bir sürüm yükleyebiliyor muyuz. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz.isteyene 2017/temmuz otomatik harita güncelleme dosyasını göndereyim. Q4 güncellemesini isteyenler yunus beyi beklemeli..
İyi akşamlar megane 3 sport tourer kullanıyorum. Üzerinde tomtom carminat live navigasyon var. Bunun sürümünü yükseltebiliyor muyum acaba veya farklı bir sürüm yükleyebiliyor muyuz. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz.
SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi