Arkadaşlar şu meşhur konumuz olan 4.0.6 vs versiyonları 6.0.vs ye yükseltme işlemlerimin sonucu fotoğrafta görüldüğü gibidir. Navigasyon "kabul ediyorum" butonu da pasif ve MediaSkin+totalcommander ile o 3 dosyayı kopyala+yapıştır da işe yaramıyor. Şimdi herşeyden vazgeçtim, 2 derdim var;
1. Bu hata mesajını kaldırıp, navigasyonu aktifleştrmek
2. Güncel haritayı yüklemek.
yanlız hatırlatiyim; bu fotoğraf da gördüğünüz sorun harita güncelleme çabalamalarım sonunda oluştu. Yani dboot kurmak,kullanmak da sorun.
Bana bu bu sorunlarımı halledecek temiz bir paket hazırlayıp yollayacak bir babayiğit arıyorum... Sözün özü; yardım lütfen!
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum geçmiş olsun dünya nekadar küçük demi senin geri görüş cameranı uzun tarifler sonu halletmiştik ve sen bir teşekürü çok görmüştün sanırım o aradığın babayiğit kişi benim belki inanmıyacaksın ama senin problemini çözecek 2 gb lık restore yazılımı bende bu yazılım renavı yeni baştan kurup bütün hataları düzelten bir yazılım halbuki bu restore yazılımı sana ücret talep etmeksizin 2 gb maille göndermeyi deneye bilirdim 2 gb lık maille gelirmi ayrı bir sorun veya başka yöntemlerle . işin busefer biraz zor görünüyor kolaygelsin.