O sesler bizim kangolardada mevcut
Hangisi abi camin oradan gelenler mi servise gidince sorucam zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi çaresi şu sese kendini alıştırcan..şehir içinde kısa mesafelerde sorun olmuyor..ama uzun mesafelerde içeri sürekli foss..!! diye bi ses veriyor..sanki turbonun borusu çıkmışta havayı kabin içine üflüyormuş gibi..bene başka bir ses sorunu yok..yüksek ihtimal sizdekide koltuk cıvatalarının gevşemesindendir..yada koltukları sürekli yatırıp kaldırıyorsanız mekanik aksamlarından ses gelmeye başlamıştır diye düşünüyorum...diğer bahsettiğin sese hiç dikkat etmedim onuda incelerim dikkatimi vererek..
Abi biz iki kez memleket iki kezde edirne yaptik heleki edirne yolunda 140 dan assagi gelmedik motor acilsin diye hic yoktu ama en son memleketten gelirken kopruyu gectik ses basladi valla anlamadim onceden yoktu ama neyse problem yoksa sese de alisiriz artik
Cam açıkken gelen çıt sesi onlar bizdede var içindeki fitellere hava tutunca düzeliyor sonra gene başlıyor alıştık artık
önceden yoktuysa bence servise götür bi hortum falan bişey çıkar aracın zarar görmesin riske deymez hazır garantisi varken baktır..
Aynı sorundan bende muzdaribim abi kedi ve bizim mahallenin fırlamalarından hele ki yazıntekrardan selamün aleyküm kangocu dostlar.araçla 2500 km yi devirdim araçtan çok çok memnunum.yol bilgisayarına göre ort sürat 40 km/h tüketim 5.8 litre ama reelde tahminen 6 litre ortalama tüketim var yarı yarıya şehir içi ve dışı yoğun olmayan trafikte.araç zorlanmadan kullanılırsa(90-110)çok ekonomik ve konforlu oluyor fakat hız arttıkça rüzgar ve motor sesi rahatsız etmekte.birde boyası çok narin en ufak temasta çiziliyor kediler ve çocuklar sağolsun duman ettiler.