kronik olabilir ama olmaması lazım sıfır araçta içeriye öle sesmi girer...yalıtım zaafiyeti bence..sendeki sonra başlamış bende aldığım günden beri var..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekliyoruz Abi
bu gün servisten randevu aldım saat 1.5 gibi gideceğim...bakalım ne diyecekler..
Evet arkadaşlar servise gittim..ses için söledikleri şey turbonun göğüslük altına denk geldiği ve bu sesin bu serilerde hepsinde olduğuydu..açıklama bu..başka bir araç görürsem 2015 kangolardan onuda kullanıp deniyeceğim...aynı ses varsa okey dicem..
Bir care vs bisey yokmuymus abi bide sizde de koltuk gicirdamasi ve sol sofor kapisinda esnemelerde camin ordan ses geliyor mu ?? Esnerken boyle sofor kapisnin icinden arada bi cit diye ses geliyor dikkatli dinlenince
O sesler bizim kangolardada mevcutBir care vs bisey yokmuymus abi bide sizde de koltuk gicirdamasi ve sol sofor kapisinda esnemelerde camin ordan ses geliyor mu ?? Esnerken boyle sofor kapisnin icinden arada bi cit diye ses geliyor dikkatli dinlenince