2014'ün İLK SÜPRİZİ KARAHAN'dan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi Wallah Çok İsterim Gelmeyi , Bu Mutlu Gününde Yalniz Birakmamayi Seni Tabikide Ama Durumlari Biliyorsun .. Dükkanimin 24 Saat Açik Olmasi Nedeni İle Oynayamiyorum Yerimden :berbat :berbat Ama Yinede Zaman Çok Bir Sürpriz Yaapabilirim :eyv

Tayfun, senin mutlaka bir organizasyonda İstanbul'da olman lazım ona göre :eyv Dükkana bakacak birini ayarla. Marş marş :silah

Abi Wallah Çok İsterim Gelmeyi , Bu Mutlu Gününde Yalniz Birakmamayi Seni Tabikide Ama Durumlari Biliyorsun .. Dükkanimin 24 Saat Açik Olmasi Nedeni İle Oynayamiyorum Yerimden :berbat :berbat Ama Yinede Zaman Çok Bir Sürpriz Yaapabilirim :eyv

Aykut abin bak taa marmaristen geliyor bence takıl peşlerine 3 araç gelin :)

Abi Allah mesut bahtiyar etsin. Birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşe dolu, dertsiz, tasasız, uzun bir ömür dilerim. Hayırlı olsun. MaşaAllah:):bravo:halay

Abi Allah mesut bahtiyar etsin. Birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşe dolu, dertsiz, tasasız, uzun bir ömür dilerim. Hayırlı olsun. Allah nazardan saklasın. MaşaAllah:):bravo:halay

Allah tamamına erdirsin, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. gelmeyi çok isterdim ama biraz uzaktayım malum. bir ömür boyu mutluluklar..

Aykut abin bak taa marmaristen geliyor bence takıl peşlerine 3 araç gelin :)

Olur tabi neden olmasın, biz 25.01.2014 sabahı yola çıkacağız, İzmir Balıkesir "hava durumuna göre" Bandırma yada Yalova dan feribotla geçeriz Allah kısmet eder ise İstanbul'a

Allah tamamına erdirsin. Bir ömür boyu mutlu olun murat abi. Bende gelmek isterdim ama senin nikah saatinde aöf sınavında olacağım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Muratçığım feysbukta görmüştük beğenmiştik pek sürpriz olmadı ama orada olacağım tabii ki :) ben bu işin en başında en çok şaşıranlardan biriyim ama senin mutluluğun bizim mutluluğumuz :) yalnız bi kuru nikahla olmaz karşılıklı göbek atmamız da lazım :)

Bu arada usta'nın maldivler esprisine pek güldüm :) seviyorum sizleri :)

Muratçığım feysbukta görmüştük beğenmiştik pek sürpriz olmadı ama orada olacağım tabii ki :) ben bu işin en başında en çok şaşıranlardan biriyim ama senin mutluluğun bizim mutluluğumuz :) yalnız bi kuru nikahla olmaz karşılıklı göbek atmamız da lazım :)

Bu arada usta'nın maldivler esprisine pek güldüm :) seviyorum sizleri :)

Sağol damlacım bu işler böyledir ansızın apansızın öylece oluverir anlamazsın ekliyorum seni listeye :eyv

Son güncel durum bu iyi gidiyoruz ama ben daha da artacağına eminim :eyv

Katılımcılar :

1- Mustafa Usta ve ailesi
2- Aykut Karabulut ve ailesi
3- Yusuf Akdoğan ve ailesi
4- Cihan kök ve ailesi
5- Reşat Şirin ve ailesi
6- Haydar başkan ve ailsi
7- Abdullah ve alper Acar ailesi
8- İsmail Bal
9- Serhan Çelik +1
10- Ufuk Aslan ve ailesi (kız tarafıymış hehe )
11- Hamit Çil ve ailesi
12- Fatih Aka +2
13- Ozkan2614
14- Damla ve Ailesi
15- Evren Topçu ve ailesi
16- Murat Boz ve ailesi
17-
18-
19-
20-

Geri