Hayırlı olsun abicim bizde de 1.5 dci 110 bg icon var harika gayet memnunuz yakıtıda gayet güzel arabanın hakkını vermişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun abicim bizde de 1.5 dci 110 bg icon var harika gayet memnunuz yakıtıda gayet güzel arabanın hakkını vermişler
Sizin araçta hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler inş. 10 bin lira fark vermek gözüme geldi yoksa benimde tercihim dci olacaktı.
Bu arada araç 3500 km yi geçti . Bunun yaklaşık 2000 km si lpg ile yapıldı. 180 190 lara kadar sorunsuz basabiliyorsunuz. Daha üstünede gerek yok açıkcası.Şuana kadar çok şükür tek bi hata ile karşılaşmadım.
Kardeş hayırlı olsun benimde 1,6 icon manuel sana sorumsa benzinle lpg arasında maliyet olarak bi fark ettimi benim araba normak kullanımda 400 -500 maxımum zorlayıncada bu rakam en fazla 600 kuruş yakıyor lpg de durum ne oldu söyleyebilirmisin
Hocam öncelikle LPG dönüşümünü Atiker den yaptırdım. 1000 TL / 10 Taksit şeklinde
55 lt lik büyük bi depo taktırdım . Ortalama 42-44 lt civarında lpg alıyor.Şehir içi - Şehir dışı karışık bi şekilde defalarca denedim.
40 lt LPG ile tam 400 km götürüyor . Buda 10 lt /100 km yaktığını gösteriyor.
LPG şuanda 2,5 TL olduğuna göre sizin kriterinize göre 25 kuruş yakmış oluyor.
Yıllık yaptığınız km ye göre ve ilk başta verdiğiniz dönüşüme göre tasarruf miktarı değişecektir.
LPG konusunda bişey daha sölemek istiyorum. 190 a kadar çok rahat zorlanmadan basabiliyorsunuz. Herhangi bi sorun arıza filanda halen yok. (Çok Şükür )
Atiker in obd li sisteminden takildi. Yani suruse bagli kendini ayarliyor dendi. Benzin gostergesi bi dusup insede surekli ayni yerde duruyor