bu ozellık benım aracımdada mevcut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin hayatın kadar bindim vw ne hatta 4 sene önce eski kasa jetta da kullandım bilmeden konuşma istersen golf 5 bence 5 para etmez bir araç ha golf 6 veya 7 desen tamam derimde 5 serisi bence golf ün en kötü kasası zaten fazla tutmadığı için vw o kasayı komple yeniledi mesela 6 ile 7 arasında kasa bütünlüğü olarak neredeyse aynıdır ama 5 çok farklı ve golf serisini bozan bir araçgolf 5 1.6 fsı benzini çok yakmasa binilmicek bi araba değil burda wolksvagen e çok atıp tutan var acaba hiç bindilermi? her gördüğümde gülüyorum. ama tabi buna şükür hiç yoktan arabamız var.
seninle bu konuyu tartışmıcak kadarda golfü iyi tanıyorum... 5 efsane kasa bana 6 demişsin 6 kasa 3 yıl üretildi üretimi durdu 6 5 in makyajlı hali 2004 2009 arası golf 5 üretildi hangi foruma gidersen git bunu sölerler...senin hayatın kadar bindim vw ne hatta 4 sene önce eski kasa jetta da kullandım bilmeden konuşma istersen golf 5 bence 5 para etmez bir araç ha golf 6 veya 7 desen tamam derimde 5 serisi bence golf ün en kötü kasası zaten fazla tutmadığı için vw o kasayı komple yeniledi mesela 6 ile 7 arasında kasa bütünlüğü olarak neredeyse aynıdır ama 5 çok farklı ve golf serisini bozan bir araç
seninle bu konuyu tartışmıcak kadarda golfü iyi tanıyorum... 5 efsane kasa bana 6 demişsin 6 kasa 3 yıl üretildi üretimi durdu 6 5 in makyajlı hali 2004 2009 arası golf 5 üretildi hangi foruma gidersen git bunu sölerler...
Golf 4 efsane kasadır. 5 tutmamıştır. En güzel kasa 4-6ve 7dir. Bende 5 kullandım ve forumlar da ne yazdığını bende biliyorum
Şuan clio4 kullanıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi