2013 1.2 Joy İçin Bilinmeyen özellik

bu ozellık benım aracımdada mevcut

Önceki aracım megane 2 dynamiqe aracımda renult çok mütevazi davranmış ama clio 4 joy da "alırsan al almazsan sen bilirsin" düşüncesini kullanmış :)

sayenizde otomatik kapı kilitleme özelliğini aktif hale getirdim teşekkürler

golf 5 1.6 fsı benzini çok yakmasa binilmicek bi araba değil burda wolksvagen e çok atıp tutan var acaba hiç bindilermi? her gördüğümde gülüyorum. ama tabi buna şükür hiç yoktan arabamız var.
senin hayatın kadar bindim vw ne hatta 4 sene önce eski kasa jetta da kullandım bilmeden konuşma istersen golf 5 bence 5 para etmez bir araç ha golf 6 veya 7 desen tamam derimde 5 serisi bence golf ün en kötü kasası zaten fazla tutmadığı için vw o kasayı komple yeniledi mesela 6 ile 7 arasında kasa bütünlüğü olarak neredeyse aynıdır ama 5 çok farklı ve golf serisini bozan bir araç

Ne kadar biliniyor bilmiyorum ama direksiyon kumandasına ses açma ve kapama tuşuna birlikte basıldığında pause ve ya mute işlemi yapıyor.

Bazı modellerde ses açma ve kapama tuşunun arasındaki ufak tuş ayni işlevi görüyor. Bu tuş ayni zamanda Bluetooth ile telefon bağlantısı yapıldığında çağrıyı cevaplamaya ve sonlandırmaya da yarıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olması lazım. Eğer olmuyorsa yetkili servise başvurun

senin hayatın kadar bindim vw ne hatta 4 sene önce eski kasa jetta da kullandım bilmeden konuşma istersen golf 5 bence 5 para etmez bir araç ha golf 6 veya 7 desen tamam derimde 5 serisi bence golf ün en kötü kasası zaten fazla tutmadığı için vw o kasayı komple yeniledi mesela 6 ile 7 arasında kasa bütünlüğü olarak neredeyse aynıdır ama 5 çok farklı ve golf serisini bozan bir araç
seninle bu konuyu tartışmıcak kadarda golfü iyi tanıyorum... 5 efsane kasa bana 6 demişsin 6 kasa 3 yıl üretildi üretimi durdu 6 5 in makyajlı hali 2004 2009 arası golf 5 üretildi hangi foruma gidersen git bunu sölerler...

seninle bu konuyu tartışmıcak kadarda golfü iyi tanıyorum... 5 efsane kasa bana 6 demişsin 6 kasa 3 yıl üretildi üretimi durdu 6 5 in makyajlı hali 2004 2009 arası golf 5 üretildi hangi foruma gidersen git bunu sölerler...

Golf 4 efsane kasadır. 5 tutmamıştır. En güzel kasa 4-6ve 7dir. Bende 5 kullandım ve forumlar da ne yazdığını bende biliyorum
Şuan clio4 kullanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golf 4 efsane kasadır. 5 tutmamıştır. En güzel kasa 4-6ve 7dir. Bende 5 kullandım ve forumlar da ne yazdığını bende biliyorum
Şuan clio4 kullanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dayımda 4 kasa var. Benzinli otomatik. Hergiytigi yerde satılık mi diye sorarlar. Nasıl bi arabadır bu kadar tutulur diye kullandıktan sonra anlıyor insan.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri