2013 1.2 Joy İçin Bilinmeyen özellik

yusuf121

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba. bijaç yerde okudm clio 4 ile ilgili bşiler yazmışlar gizli özellikleri hakkında örneğin araç 6 km hıza ulaştığında kapıları kilitleme var mı yada ollw me hom konak kapattıktan sonra ışıkları 30 saniye boyunca yanık kalıp sonra sönmesi gibi? yada daha başka. varsa bildiğiniz paylaşırsanız konu yararlı olacağını düşünüyorum. teşekkürler.

2013 iconda kilit tuşuna 5sn basılı tutunca bundan sonra arac hareket edince kapıların otomatik kilitlemesi aktif oluyor onu bı deneyebilirsiniz

joy benimki denedim olmadı

renault çok ilginç bir firma bazen en boşa bile başka markalarda üst paketlerde bile olmayan şeyleri koyarken bazende oha bu nasıl olmaz denilen şeyleri koymuyor mesela bende 2014 Megane Dci Edc Joy paket var araçta 4 cam tek dokunuşla açılıp kapanıyor ki çoğu markada özellikle arka camlara tek dokunmalı koymuyor ayrıca 4 camda da sıkışma sensörü mevcut kumanda dan 4 camıda kapatabiliyorsunuz buda gayet güzel en boş pakete göre kayınpederimde enjoy paket astra j var orta donanım olmasına rağmen 4 camıda tek dokunuş değil ve o kadar denedik kumandadan camlar kapanmıyor bunlar megane joy um için iyi ama gelgeleim 2014 model c segment sınıfında ki bir araçta torpido lambası nasıl olmaz aklım almıyor ha ben o işi çoktan çözdüm ama olmaması gerçekten rezilliktir 1993 model broadway da bile torpido lambası mevcut gerçekten renault sadece megane 3 ler değil çoğu modeli böyle hiç tahmin etmediğiniz özellikler varken en basit şeylerin olmaması insanın ağzını açık bırakıyor.

o golf ü satmıcaktım lanet olsun errden satıpta rreno aldık :asabi

hangi modeldi golf ünüz ?

golf 5 1.6 fsı benzini çok yakmasa binilmicek bi araba değil burda wolksvagen e çok atıp tutan var acaba hiç bindilermi? her gördüğümde gülüyorum. ama tabi buna şükür hiç yoktan arabamız var.

2015 joy mevcut kapıları kilitleme özelliği 10 sn kadar basınca aktif olmuştu bende. Biraz zorlayın :)
Ayrıca 5 kasa golf benimde çok hoşuma gidiyor ama fsi motoru satmanız bence mantıklı bir hareket olmuş, çok problemli ve fazla yakıyor diye duymuştum bu motoru kullanan bir Passat lı tanıdıktan

golf 5 1.6 fsı benzini çok yakmasa binilmicek bi araba değil burda wolksvagen e çok atıp tutan var acaba hiç bindilermi? her gördüğümde gülüyorum. ama tabi buna şükür hiç yoktan arabamız var.

Yazık olmuş keşke tüp taktırıp binmeye devam etseydin.:(

1.2 Joy Clio da kapıların otomatik kilitlenmesi var...

Geri