Stepway da yükseklik ayarlı direksiyon yok ayrıca öylede bir vana yok.
Benim direksiyon gayet yumuşak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar arkadaşlar
Stepwayin direksiyon sistemi sadece hidroliktir. Diğer bir çok renault modelinde hidrolik+elektrik destekli direksiyon sistemi vardır bu nedenle direksiyon yumuşaktır. Stepway araçlarda ilk 5000 km sonra direksiyonda rahatlama olur. benim aracın direksiyonu ilk aldığıma nazaran daha yumuşak.
Stepway da yükseklik ayarlı direksiyon yok ayrıca öylede bir vana yok.
özür dileyerek düzeltmek istiyorum...bayisiinde bana sadece elektrik destekli olduğu için sert olduğunu değiştirilemeyeceğini söylediler...
Bilgilendirme yanlış olmuş. İlk basamak hidrolik ikinci basamak elektriktir. Birinci basamak olmadan ikinci basamak olamaz. Bu nedenle net olarak elektrik destek sistemi stepway de yok. zaten elektrik desteği olsa; örnek megane 2 direksiyonu. direksiyon Pamuk gibi döner. Kazasız sürüşler dilerim
dünyanın en dandik hidrolik sistemine sahip diye düşünüyorum bende.hani yıllarcada 19 europa kullanmasam dicemki evet elektirik desteği yokta ondan.bu bildiğin hikaye.hidrolik pompası gerçekten zayıf kalıyor.acaba bunun değiştirilme ihtimali varmı bunu araştırmak lazım.bir meg yada clio kadar olsa direksiyonu bu aracın sürüş konforu %50 artar.