2012 Alev kırmızısı renk sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oguz2525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oguz2525

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam Clio ailesi benim bir sorum olacak benim araç tepeden bakınca renk solması gözüküyor yakından da belli oluyor kaput ve tavan kısmında buna ne yapabilirim bana lütfen yardımcı olursanız sevinirimddbffc1d6fe6aac5d9a149b88abaf7ea.webp

Son düzenleme:
kaliteli bir yere pasta cila yaptır

1d559223d89a111424ad9fb0427cfaaf.webp

Bu renk bakınca gerçekten çok hoş görünüyor fakat bu rengi doğru düzgün tamir edebileni lokal veya tam orjinali gibi yapabileni görmedim ben henüz. Zamaninda sorduğumda bu normal kırmızı boyanin üzerine bir kaç kat cila atilarak bu hale getirildigini soylemislerdi servisten ve haliyle fabrikanin verdiği boya kodu ile bile işlem yapsaniz o tonu yakalayamiyorsunuz. Hatta kaput icleeine ve bagaj kapaginin iclerine bakarsanız daha mattir aracın orijinal rengi de odur aslında.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu renk bakınca gerçekten çok hoş görünüyor fakat bu rengi doğru düzgün tamir edebileni lokal veya tam orjinali gibi yapabileni görmedim ben henüz. Zamaninda sorduğumda bu normal kırmızı boyanin üzerine bir kaç kat cila atilarak bu hale getirildigini soylemislerdi servisten ve haliyle fabrikanin verdiği boya kodu ile bile işlem yapsaniz o tonu yakalayamiyorsunuz. Hatta kaput icleeine ve bagaj kapaginin iclerine bakarsanız daha mattir aracın orijinal rengi de odur aslında.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tansel bey çok güzel söylediniz gerçekten çok teşekkür ederim o kadar acayip bi renk yapmışlar ki kırk yıl düşünsem böyle sorunla karşılaşacağımı tahmin edemezdim ve şuan çok pişmanım kaç gündür buna çözüm bulmaya çalışıyorum ve bulamıyorum moralimi çok bozuyor

Diğer konuları sildim bu konudan devam edelim.
Pasta cila uygulaması ( pasta ) aşındırıcı olduğu için boyaya daha fazla zarar vermiş olabilir

3HYhpY8c5C
3HYhpY8c5C
bu sorunun maalesef çözümü yok araçta boyalı vernik mevcut alt renk ile boyalı vernik rengi birleşince farklı bir ton oluşuyor aracın asıl boyası vernik altındaki boyadır ve hiçbir zaman renk tonunu tutturamazsınız

sizin renk solmasından sonraki asıl sorununuz pasta cila yaptırmanız ile başlayacak maalesef güneş yanığına dönüşüp vernik atacak :( benim clio 3 aracımda aynı sorundan var ve o pasta cila hatasına düştüm bir kere hatta boya koruma yaptırmıştım keşke hiç bir işlem yaptırmasaydım şuan çok fazla güneş yanığı oluştu ve aracımı komple boyatmayı düşünüyorum.:( https://resimyukle.io/r/3HYhpY8c5C
3HYhpY8c5C
3HYhpY8c5C

Son düzenleme:
Diğer konuları sildim bu konudan devam edelim.
Pasta cila uygulaması ( pasta ) aşındırıcı olduğu için boyaya daha fazla zarar vermiş olabilir

Çok teşekkür ederim coşkun bey adapte olamadım sayfaya o yüzden oldu :) ya aslında pasta cila uygulamasından önce oluştu bu sorun ne yaptımsa çözüm bulamadım bu durum canımı çok sıkıyor

Geri