2012 Alev kırmızısı renk sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oguz2525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3HYhpY8c5C
3HYhpY8c5C
bu sorunun maalesef çözümü yok araçta boyalı vernik mevcut alt renk ile boyalı vernik rengi birleşince farklı bir ton oluşuyor aracın asıl boyası vernik altındaki boyadır ve hiçbir zaman renk tonunu tutturamazsınız

sizin renk solmasından sonraki asıl sorununuz pasta cila yaptırmanız ile başlayacak maalesef güneş yanığına dönüşüp vernik atacak :( benim clio 3 aracımda aynı sorundan var ve o pasta cila hatasına düştüm bir kere hatta boya koruma yaptırmıştım keşke hiç bir işlem yaptırmasaydım şuan çok fazla güneş yanığı oluştu ve aracımı komple boyatmayı düşünüyorum.:( https://resimyukle.io/r/3HYhpY8c5C
3HYhpY8c5C
3HYhpY8c5C

Geçmiş olsun Emre bey dediğiniz gibi kime sorduysam bir çözüm bulamadı bu durum hakkında elim kolum bağlandı millet para kazanmak için hep üç kağıtçı olmuş yaptırdığım yere gösterdim hallederiz dedi uygulamayı yaptıktan sonra hiçbir sonuç alamadım üstelik başka bahane üretti

Geçmiş olsun Emre bey dediğiniz gibi kime sorduysam bir çözüm bulamadı bu durum hakkında elim kolum bağlandı millet para kazanmak için hep üç kağıtçı olmuş yaptırdığım yere gösterdim hallederiz dedi uygulamayı yaptıktan sonra hiçbir sonuç alamadım üstelik başka bahane üretti

Teşekkür ederim boya solmasının tek çözümü tekrar boyatmak sanırım çünkü alttaki boya yıllar boyu sıcak ve soğuğa maruz kaldığı için yıpranıyor pasta cila da işe yaramıyor araçlarımızdaki gibi ve bir firmadan komple fırınlı boya fiyatı aldım 25 bin tl dediler alt tarafı küçük b sınıfı hb bir araç
bu kadar maliyet çıkmamalı paranın kolay kazanıldığını sanıyorlar

Teşekkür ederim boya solmasının tek çözümü tekrar boyatmak sanırım çünkü alttaki boya yıllar boyu sıcak ve soğuğa maruz kaldığı için yıpranıyor pasta cila da işe yaramıyor araçlarımızdaki gibi ve bir firmadan komple fırınlı boya fiyatı aldım 25 bin tl dediler alt tarafı küçük b sınıfı hb bir araç
bu kadar maliyet çıkmamalı paranın kolay kazanıldığını sanıyorlar

Bende düşündüm boyatmayı ama malum tavan boyatmak sıkıntılı satarken elimde patlar diye dokunamıyorum yoksa şimdiye boyatmıştım Emre bey

Bende düşündüm boyatmayı ama malum tavan boyatmak sıkıntılı satarken elimde patlar diye dokunamıyorum yoksa şimdiye boyatmıştım Emre bey

Oğuz bey maalesef bizim ülkemizde sıkıntılı aslında boyatmak yeni görünümünü sağlamak her zaman iyidir değer katar ama bizde art niyetli insanlar çok ben kurban bayramından sonra boyatıcam büyük ihtimalle 7 senedir kullanıyorum aracımı satmayı düşünmüyorum o yüzden boyatıp bir 7 sene daha kullanırım piyasa malum :)

Oğuz bey maalesef bizim ülkemizde sıkıntılı aslında boyatmak yeni görünümünü sağlamak her zaman iyidir değer katar ama bizde art niyetli insanlar çok ben kurban bayramından sonra boyatıcam büyük ihtimalle 7 senedir kullanıyorum aracımı satmayı düşünmüyorum o yüzden boyatıp bir 7 sene daha kullanırım piyasa malum :)

Doğru diyorsunuz zaten piyasa da ölü kimse aracını da satamıyor büyük ihtimal benim durumum da öyle olacak :)

Geri