18 Şub 2011 #11 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Ekoseli koltuklar tam rezalet
18 Şub 2011 #12 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 onur2ran' Alıntı: Ekoseli koltuklar tam rezalet Genişletmek için tıkla ... Tasarımını yapan İskoç'tur belki...
onur2ran' Alıntı: Ekoseli koltuklar tam rezalet Genişletmek için tıkla ... Tasarımını yapan İskoç'tur belki...
18 Şub 2011 Konuyu Başlatan #13 AlpeR Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Kas 2010 Mesajlar 99 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 34 berkanerdi' Alıntı: çok güzel yapmışlar fakat iç koltuk döşemesi biraz batırmış araç dış görünüm olarak iyi yakıt olarakta tam alınıcak spor otomobil olmuş hemde dizel sesi yok Genişletmek için tıkla ... Bence çok iyi olmuş BURBERY tasarımı olsa gerek beğendim
berkanerdi' Alıntı: çok güzel yapmışlar fakat iç koltuk döşemesi biraz batırmış araç dış görünüm olarak iyi yakıt olarakta tam alınıcak spor otomobil olmuş hemde dizel sesi yok Genişletmek için tıkla ... Bence çok iyi olmuş BURBERY tasarımı olsa gerek beğendim
18 Şub 2011 #14 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Tasarımını yapan İskoç'tur belki... Genişletmek için tıkla ... Sanmam,Almanların bazen böyle zevksiz işleri oluyor.
speedmann' Alıntı: Tasarımını yapan İskoç'tur belki... Genişletmek için tıkla ... Sanmam,Almanların bazen böyle zevksiz işleri oluyor.
18 Şub 2011 #15 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 koltuklar tamamen nostalji osun diye yapılmış bence,bende beğendim .
18 Şub 2011 #16 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 gerçekten çok canlı ya ama onur abiye katılıyorum koltuklar omamış Son düzenleme: 18 Şub 2011
18 Şub 2011 #17 Murat Odabasi Murat ODABAŞI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 568 Tepkime puanı 0 Puanları 0 berkanerdi' Alıntı: çok güzel yapmışlar fakat iç koltuk döşemesi biraz batırmış araç dış görünüm olarak iyi yakıt olarakta tam alınıcak spor otomobil olmuş hemde dizel sesi yok Genişletmek için tıkla ... onur2ran' Alıntı: Ekoseli koltuklar tam rezalet Genişletmek için tıkla ... ygt' Alıntı: gerçekten çok canlı ya ama onur abiye katılıyorum koltuklar omamış Genişletmek için tıkla ... Araba gerçekten çok güzel ama Golf GTI larında koltuk döşemeleri böyleydi çok kötü duruyor bencede Spor bir arabaya hiç yakışmamış
berkanerdi' Alıntı: çok güzel yapmışlar fakat iç koltuk döşemesi biraz batırmış araç dış görünüm olarak iyi yakıt olarakta tam alınıcak spor otomobil olmuş hemde dizel sesi yok Genişletmek için tıkla ... onur2ran' Alıntı: Ekoseli koltuklar tam rezalet Genişletmek için tıkla ... ygt' Alıntı: gerçekten çok canlı ya ama onur abiye katılıyorum koltuklar omamış Genişletmek için tıkla ... Araba gerçekten çok güzel ama Golf GTI larında koltuk döşemeleri böyleydi çok kötü duruyor bencede Spor bir arabaya hiç yakışmamış