kendi aracım filo değil bilip bilmeden yorum yapmışsınız ayrıca şirketim derken kendi şirketim değil çalıştığım yeri söyledim kendi aracım şuan 61 binde o halde size göre bu aracı bir an önce satmam gerek çünkü sizin mantığınıza göre bu km lerden sonra heran sorun çıkartabilir ayrıca son bakımıda yetkili serviste yaptırmadım o halde tümden ayvayı yemiş olacağım sizce satayım mı memnun olduğum aracı ? Aslında otomatik çokta lazım değil eşim için almıştım çünkü sürekli araç kullanmıyorum işe gidiş gelişlerim aracımla değil eşimde araç kullanma zevkini istanbul gibi iğrenç trafikli bir yerden dolayı kaybedince otomatik gereksiz oldu.Ancak aracımı seviyorum hemen satsam doğru düzgün c sınıfı araç yok bu paralara
Araci satip satmamak size kalmis o konuda bir yorum yapamam. Az once de soyledigim gibi servise gelen fluence sorunlarini ve kendi deneyimlerimi aktardim. Hakli haksiz muhabbettine girmek istemiyorum burada herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor. Ne renault ne vw ne de diger markalar babamin oglu degil. Ayrica yine bu forumda bir suru edc sorunlu konu mevcut ve hemen hepsi ayni sikinti. Bu sikintilara ragmen mevcut kosullarda sizinde belirttiginiz gibi bu fiyata alternatif olmadigindan mecburen kullaniyoruz. Aracim en bos donanim olmasina ragmen ve su sikintilari yasamasam inanin benden emekli olur o kadar keyif aliyorum. Ama malesef belli kronik sorunlar zaman ilerledikce meydana cikmaya basliyor. Sorun sadece sanziman degil bunun yani sira kapi kilidi gibi bir cok kronik sorun mevcut ama bu sorunlar arasinda en kulfetli olan hata sanzimandan kaynaklandigi icin sürekli bu sikintiyla gundeme geliyor arac. Dsg de var power shift tede var sorun diyebilirsiniz ama ben renault kullaniyorum ve renaultun sorunu beni ilgilendirir. Yani ozetle lafi fazlada uzatmadan soyle soyleyeyim bu edc 1-2 gecisleri sikintili ve sadece 1-2 gecisinde yapiyor bunu. İster sanziman degisimi ister beyin degisimi sorunu cozmuyor ve verilen para ile kaliyorsunuz. Olay bundan ibaret. Ben arkadaslara bunu anlatmaya calisiyorum. Oyle araci zorladigim falanda yok sakin kullanirim. 7 ay sadece bu sorunu cozmek uzerine calistik ama olmadi. Artik biraktim bende. Fluence kullananlara bakin cogunda bu sikinti var.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi