2007 Symbol için mp3 Cd çalar aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2007 model Symbol'üm için Siyah Mp3 çalar arıyorum. (orjinal olmalı ki direksiyon kumada kolu da çalışsın)
Elinde olan varsa yada nereden bulabileceğimi bilen birisi çok sevinirim :eyv

Not: 2009 ve üstü serilerde orjinal olarak mp3 Cd çalarlı teyp mevcut. benim araca olur mu acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...jinal-cihaz-clio-kango-symbol-168003263/detay

Son düzenleme:
abi neden orjinal alıyosunki bir çok marka teybe zaten bağlayabiliyosun dreksiyon kumanda kolunu ama onun için bi aparat lazımmış galiba onuda oto ses sistemiyle uğraşan biyerde yaptırırsın ben sony marka aldım mesela orjinalini çıkardım. şuan baglı değil ama bağlayabiliyormuşum onun içinde gidip baglatmam lazımmış ama vakit bulamıyorum. bende bi araştır derim hem daha şık bi görünüm olur hemde daha fonksiyonlu olur. ayrıca daha iyi bir ses kalitesi cıkar ortaya.

ha illaki orjinal istiyorum ben diyosan sanayide felan rahatlıkla bulabilirsin teypçilerde. malum ülkemizde kaza yapan arabanın her parçası itinayla sökülüp satılıyor :))

abi neden orjinal alıyosunki bir çok marka teybe zaten bağlayabiliyosun dreksiyon kumanda kolunu ama onun için bi aparat lazımmış galiba onuda oto ses sistemiyle uğraşan biyerde yaptırırsın ben sony marka aldım mesela orjinalini çıkardım. şuan baglı değil ama bağlayabiliyormuşum onun içinde gidip baglatmam lazımmış ama vakit bulamıyorum. bende bi araştır derim hem daha şık bi görünüm olur hemde daha fonksiyonlu olur. ayrıca daha iyi bir ses kalitesi cıkar ortaya.

ha illaki orjinal istiyorum ben diyosan sanayide felan rahatlıkla bulabilirsin teypçilerde. malum ülkemizde kaza yapan arabanın her parçası itinayla sökülüp satılıyor :))

Orjinal takıntım yok Ahmet, Ben uğraşmak istemediğim için şu aparat tesisat vs şeylerle, hazır varsa alıp takayım kullanayım istiyorum. Kumanda kolunada feci alışkanlık yaptığım için her araçta elim arıyor :)
yoksa şık bir teyip alıp takmayı ben de isterim. Direksiyon kumandası ile uyumlu olan bir marka / model varsa o da olur aslında.

İyi günler, kumanda kolundan vazgeçmeden farklı bir cihaz takmayı düşünürseniz Pioneer,Sony,Alpine,Kenwood,JVC,Blaupunkt markalarından model beğenin,aparatı beğendiğiniz cihaza göre yapayım. Selamlar.
Orjinal takıntım yok Ahmet, Ben uğraşmak istemediğim için şu aparat tesisat vs şeylerle, hazır varsa alıp takayım kullanayım istiyorum. Kumanda kolunada feci alışkanlık yaptığım için her araçta elim arıyor :)
yoksa şık bir teyip alıp takmayı ben de isterim. Direksiyon kumandası ile uyumlu olan bir marka / model varsa o da olur aslında.

Merhaba, Bu yazdığınız markaların her modeline göre yapabiliyor musunuz?

Tavsiye edebileceğiniz w/r girişli uygun bir CD MP3 çalar var mıdır?

orjinali tabiki araç içinde daha güzel duruyor ama söz konusu cd'li ise bence de alma orjinal abi :)) bi ara kasetler modaydıki artık kalktı cd ye geçildi şimdi de usb kullanılıyor bu teybi alıp ne yapacaksın ki :o durmadan cd doldurmak yorucu bence :) hıımm tabiki kasetten iyidir :D ayrıca bizim de önceki araç symbol'dü elimde annem çöpe atmadıysa elimde bir çok kaset mevcut :D

o kol gerçekten çok işe yarıyor trafikte insanın dikkatinin dağılmasını engelliyor :eyv

Benim teyp cd çalarlı zaten, fakat mp3 çalmıyor. Haliyle track cd hazırlamak hem gereksiz hem zahmetli. Mp3 destekli bir cd çalar alırsam en azından mp3 doldururum (cd ye para vermeyince daha bir işime gelir) o yüzden pioneer'ın bu modelini alayım dedim. Hemde ciddi indirimdeyken.

(1.5 dCi ile mazot yakarak gönderildi.. Tapatalk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri