Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi şuan bu sistemin benzeri benim arabada var teypden dolayı(jvs kd bt 1 modeli) ekran olarak teybın ekranı kullanıyorrum sadece, ana ekranda saat vve tarih var
K ardeşim sanırım Türkiye satışı yok. Yurt dışından mı getirttiniz ? birde sizdeki bu nadir cabasse + anfi ile ses çıkışı nasıldı ? yani JVC takınca ses çok farkettimi ? yoksa aux, usb , sd kart girişi için mi teyp söktünüz ?
yusuf abi almanyadan getirttim( bu işi hobi olarak yapıyorum alıyorum satıyorum teyp anfi ) her nekadar jvs taksamda pioneerden şaşmam . abi benden önceki arkadaş mp3 çalmadıgı için degiştirmiş teypi kafalıklarda mönütörde vardı taktıgı teyp navitech markaydı 4x15 ses çıkışı cok berbattı .bende pioneer kehp 7900 r taktım sanki arabada orkestra var gibi çalıyordu ses tızler bas harıka gelıyordu (tızler ve kolonlar özel seri cabasse)oldugu için ben cok memnundum . fakat aracı genelde eşim kullandıgı için elimdede jvc hd bt1 blututlu tep oldugu için degiştirdim hands free ve telden müzik dinlenebiliyor .şimdi 5 kanallı bi anfi girecem teype arka sag tarafa 20 cm bas yerleştirecem .kapı kolonlarını degiştirmiyecem ses kalitesi cok iyi anfiyle birleşince tadından yenmez . cabasse teyple dinleme ffırsatım olmadı abi anfi girilen her sistem orjinalinden bahsediyorum her zaman tatminkarr ses verir artı dreksiyon aparratıda taktım şu an oda aktif olarak kuyllanıyoprum
şuan piyasada böyle bi teyp yok clio 2 ler için alacagınız teyp in arkasında wr çıkışı varsa direksiyon kumandasını aktıf hale getirebilirsiniz aparat takarak .aynı şeyi ekrran içinde yapabilirrsiniz ama maliyetli bu aparatlar. sadece dreksiyon aparatını sitede bi arrkadaş yapıyor .ekrran aparatını dışardan temin etmen lazım
Aynen kardeşim ; videodaki araç makyajlı kasa sceniclerde normal kasa anfi yolcu koltuğu sağ arka altında . sizin kasa grand scenic lerde ise dediğiniz gibi arka bagaj sağ yan duvar da. Ama iyi bir ses için iyide ses yalıtım olmalı değil mi ?